https://www.youtube.com/watch?v=anKm5LrUPa0
5 kasa f10 için hazırladımız ufak bir video umarım hoşunuza gider , sizce dunku miata ve bmw 1 seriesinden sonra nasıl olmus bu ?
Güvenlık kameraları nasıl olmus :hahaha::hahaha::hahaha:
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=anKm5LrUPa0
5 kasa f10 için hazırladımız ufak bir video umarım hoşunuza gider , sizce dunku miata ve bmw 1 seriesinden sonra nasıl olmus bu ?
Güvenlık kameraları nasıl olmus :hahaha::hahaha::hahaha:
bence güzel olmuş. gündüz olsa eminim daha güzel olurdu
konsept güzel, bi ara göbeğe patlıyodu ama :D dronela çekildi sanırım?
1:08 de kırmızı araba geri fitese taktı kaçıyo ahahaha baktı üstüne yan yan araba geliyo ama güzel olmuş bi önceki gibi kalite
Eline sağlık :) Bir tavsiyem var arada müzik sesini kısıp bize motor sesini verebilirsin
0:41de ıyıkı vurmadınız sol on tekerı gecen aynısını yaptım tabı ben el frenı magduruyum amortısor tablası dıngıl amortsor mılı olarak komple masrafım cıktı ıslak yoldan korkardım artık ıslakta bırak el frenını frene basmam :D
Ama guzel vıdeo basarılı kurgu :)
Ve ılk 10 sanıyeden sonra lan burası turkıye dedım hep yabancılardan goruyoduk bu sekılde cekımlerı getey guzel :)
Maşallah 2.0d mi?
-. trafıkte karsıyım ama cekım cok basarılı olmus.
41.sanıye bıraz yusuf olmus :)
güzel olmuş ama çıkıcakmış ortaya arkadaş az daha :)
Çalışmalar güzel fakat her izleyenin öncekiler hakkında da fikir sahibi olması açısından bence tek başlık altında videoları toplayıp sürekli güncelleyerek gidersen daha iyi olur hemde konu dağınıklığı olmaz :)
Cok guzel videolar bostanli kavşaklarına benziyor yanlışmiyim :)
Dediniz mantikli fakat ilk actim konuyu duzenleyemedim icin en sona yolamam gerekiyor hep yeni videoyu konu basli da guncelenemedi icin o tarz bi girisim pek mantikli bulmadim , bazen videolarda konular farkli oldugi icin roll , egzoz sesi .. Tekrar tesekkur ederim :)
Ilk yer mavisehir soyak , taypark ve atakent biyerde bayrakli altinyol cikisi da var :)
güzel olmuş
Soyağın orda bu hareketleri yapan bir ben sanıyordum iyi bari yalnız değilmişim :)) Video çok başarılı bu arada
Oha baya kalite yalnız :D