-
Ankaranın Hızlı Dizeli LUN 20
-
Kardeşim güle güle kullan .. Kazasız belasız inş..
-
kazasız belasız bin kanka, güle güle kullan :)
-
Maşallah 1.3 Tamponları ile tam şaka makinesi olmuş, Sanırım eski lfj corsa izmirdeki ?
-
Alıntı:
Canselmo Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim güle güle kullan .. Kazasız belasız inş..
teşekkürler canım
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız bin kanka, güle güle kullan :)
sağol kanka :)
Alıntı:
MuzafferKirli Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah 1.3 Tamponları ile tam şaka makinesi olmuş, Sanırım eski lfj corsa izmirdeki ?
teşekkürler aynen , eski lfj
-
tam bir sleeper hakikaten,yanınıza bilmeyen biri yanaşsa " yürümüyodur bu yaa" der,tozu dumanı yiyince de aklı başına gelir :D
-
Alıntı:
Grimlord Nickli Üyeden Alıntı
tam bir sleeper hakikaten,yanınıza bilmeyen biri yanaşsa " yürümüyodur bu yaa" der,tozu dumanı yiyince de aklı başına gelir :D
İnsanların şaşkın bakışını görmek çok hoş ama en çok trafikde yanıma yanaşılıp '' çok duman atıyo motoru yakarsın '' veya '' yağ yakıyo araban '' diyaloglarına sık denk geliyorum :D
-
-
MaşAllah birazda dekor yaparsan tadından yenmez:)
-
kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
-
hayırlı olsun Hakkı dayanamadın aldın dimi hasta :D :D
kapı cıtalarını geri koy bence yanında birkac kozmetik detayla mal kara tren olur :D
-
maşallah kazasız belasız lfj corsa olarak takipteydim şimdi lun olmuş, yan kapı çıtası ve gsi marşpiyellerle nokta olur hemde biraz sleeper tadında, hatta makyajsız kasa siyah tamponlarda hoş durabilir
-
Çok masum duruyor, aranın üstüne neden çıktınız? :D
-
2 barlık haliyle kaç hp ? Güzel bir arabanız var kazasız belasız
-
100 kiloyken araç üstünde poz vereydin ya :D 77 kg ile kolay oluyor demi tırmanmak :D:D kardeşim kazasız belasız kullan..bende bakınıyorum bu aralar kardeşim için ama böyle daha sakin saha mülayim olanına...
-
Kardeşim tekrar hayırlı uğurlu olsun :) Gidişi duruşu ciddi derecede güzel :) Sadece aracın dışındayken dumana maruz kalınca nefes almakta zorluk çektiriyor geçen gün farkettim :D :D :D
-
Alıntı:
canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı
MaşAllah birazda dekor yaparsan tadından yenmez:)
teşekkür ederim
Alıntı:
MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
sağol kardeşim :)
Alıntı:
Berkan Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun Hakkı dayanamadın aldın dimi hasta :D :D
kapı cıtalarını geri koy bence yanında birkac kozmetik detayla mal kara tren olur :D
yavaş yavaş kanka :D
Alıntı:
UmutBuran Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız lfj corsa olarak takipteydim şimdi lun olmuş, yan kapı çıtası ve gsi marşpiyellerle nokta olur hemde biraz sleeper tadında, hatta makyajsız kasa siyah tamponlarda hoş durabilir
Alıntı:
huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı
Çok masum duruyor, aranın üstüne neden çıktınız? :D
teşekkürler , masumiyetini bozmak için çıktım :D
Alıntı:
mertypeR Nickli Üyeden Alıntı
2 barlık haliyle kaç hp ? Güzel bir arabanız var kazasız belasız
teşekkür ederim , tam net bilmiyorum
Alıntı:
Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı
100 kiloyken araç üstünde poz vereydin ya :D 77 kg ile kolay oluyor demi tırmanmak :D:D kardeşim kazasız belasız kullan..bende bakınıyorum bu aralar kardeşim için ama böyle daha sakin saha mülayim olanına...
aynen abi mantıklı bi araç tabi standartı :D
Alıntı:
HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim tekrar hayırlı uğurlu olsun :) Gidişi duruşu ciddi derecede güzel :) Sadece aracın dışındayken dumana maruz kalınca nefes almakta zorluk çektiriyor geçen gün farkettim :D :D :D
hahaha sağol kardeşim :D
-
Gecen sasmazda denk gelmistik
O gun boyle duman yoktu :)
-
Maşallah kanki güle güle kullan. :D