Bu mağazaların iri adamlara Karsi garezi mi vardır anlamıyorum. 47 numara ayakkabı bulamadım bir türlü. Yok mudur bulabileceğim bir yer ? Mesela toms bez modelleri gibi. Nerden alışveriş yapıyor iri arkadaşlar :)
Printable View
Bu mağazaların iri adamlara Karsi garezi mi vardır anlamıyorum. 47 numara ayakkabı bulamadım bir türlü. Yok mudur bulabileceğim bir yer ? Mesela toms bez modelleri gibi. Nerden alışveriş yapıyor iri arkadaşlar :)
Aman abi, bebek mezarı. Dahasını düşünmeden; korktum, çıkıyorum konudan... : ))))))
Ahaha karıştırmadan oraları :D
bendede aynı dert var bende 48 giyiyorum, klasikleri laleli tarafından bakıyorum, genelde spor tercih ediyorum ama beğendiğim modeli alamamak baya kabus gibi olyuor tipsiz tipsiz ayakkabı giymek zorunda kalıyorum
48
48!
48!!!
Yeti misiniz acaba? : )))
---
Hazır benzer bir konu açılmışken; ben de felaket halde düz tabanım. Doğal olarak giydiğim ayakkabı maksimum 1 haftada içe doğru salıyor kendini. Bunun önüne geçebilecek bir ayakkabı modeli, veyahut benim gibi düz taban olanların tercih ettiği model önerilerine açığım.
39 numara ayağım..spor ayakkabıyı bayan kösele ayakkabıyı çocuk reyonundan alıyorum..
Eğer dayak yemiceksem benimde ayak numaram 46:D
saygılar..
o nasıl ayak be? palet gibi maşallah :D yüzerken baya işinize yarıyordur :D :D
Bende 47 giyiyorum :) Yıllardır Puma Roma 47 numara alıyorum :D :D Cuk diye oturuyo aramayla uğraşmıyorum :) KoraySpor mağazası var internet üzerinden sipariş verip alıyorum.
Valla benim ayakkabı ihtiyacımı en rahat şekilde adidas karşılıyor ondan başka zaten ayakkabı giyemiyorum hem rahat hem uzun ömürlü hemde dayanıklı:D
Bende 47 numara giyiyorum, yerine göre 48'e çıkabiliyor. Korayspor iyi deniyor, bakalım göreceğiz. :)
biri de dememiş ki ayağı büyük olanın diye .... :D
övünmeye malzeme işte ne güzel :D
Bu arada bir arkadaş tabanındaki sıkıntıdan bahsetmiş. Ayağa özel tabanlar yapıyorlar 300 lira falan olması lazım çözüm olabilir belki.
197 boyum var ayak numaram 45. sizin boyları merak ettim doğrusu :) + olarak NB'da airmaxte falan 46-46,5 numaraları bulunuyor
Spor ayakkabi olarak buyuk numara adidas getiriyor fakat her magazada olmaz genelde siparislerini musteri portfoylerine gore verirler beyoglu performance magazasna bakin kesin vardir
bende koray spordan alıyorum Dou normalde 48 giyiyorum 48.5 alıyorum nike adidasda tam oluyor,iadede sıkıntı olmuyor ben beğendiğim numarası olanlardan 3-4 tane alıyorum rahat olan ıkısını alıp diğerlerini geri yolluyorum bir haftada para iade oluyor