Geçmişten günümüze :)
https://i.imgur.com/pXzC0Yt.jpg
Printable View
Geçmişten günümüze :)
https://i.imgur.com/pXzC0Yt.jpg
GTA gerisi yalan;)
eskileri daha güzel. nefret ediyorum 3d den
GTA 5 favorim, hani esrar veriyorlar içiyorsun uzaylılarla savaşıyorsun orda koptum işte ;)
GTA 2 ya, saatlerce başında oturup bir anda kalkınca başım dönerdi :D
bide mafia 2 var en keyif aldığım oyunlardan biri;)
Hakikaten Mafia da çok iyiydi.
Anneme ağlayarak atari aldırdığım günler aklıma geldi :D
Gta'yı internetten oynayabilme ümidim geldi aklıma. Bi de, "Bizim falanca arkadaş oynamış, internetten Gta oynanılabiliyo" efsanesi vardı bi ara :D
GTA 3 vice city oynayabilmek için 32 mb lık asus ekran kartımı ( marka yanlış olabilir ) satıp harçlıklarımla ge force 2 almıştım 2. el, baktım ram de yetmiyor 128 mb sd ram almıştım
GTA San Andreas'ın final bölümünde big smoke'un attığı yamuktan sonra insanlara olan güvenim kalmamıştı :D
Ama en güzeli Vice City'nin finaliydi, D simgeli evin üst katında kasaları korumak ve evi basan onlarca limuzin dolusu adamı öldürmek güzel atraksiyondu :D
En kötüsü ise Vice City'de oyuncak helikopterle binaya bomba yerleştirip havaya uçurma bölümüydü ( kuzenime yaptırmıştım :D )
Vice City'de motorsiklet kullanıp otobüsle para kazanırdık. "Kanki bence bir sonraki oyunda bisiklet olsa çok güzel olur" diyip San Andreas da bisikletle karşı karşıya kalmak olayın nirvanasıydı :D
Ya o helikopter bolumunun Allah belasini versin ne lanet bir bolumdu...
Knight online oyuncusuyum insan arıyor eskileri.
vice city helikopter efsaneydi. Gta 5 yükleyemedim henüz bekliyorm biraz daha başından kalkamam dıe :D
birde GTA 5'te karakterlere göre senaryo değişiyor mu_? atıyorum tüm oyunu sdece siyahi karakterle oynasak yapacağımız görevlerde değilmeler oluyor mu_?
Gta 3 ü save hatalı crackli versiyonuyla oynardım. Her seferinde bitirme amacıyla oturup yarısında sıkılır bırakırdım. Hala rüyamda yeşil vectramsı araçla köprü üstünden şehre indiğimi görüyorum. O kadar kazınmış kafama o ilk bölüm.
hey gidi contra heyy 2 kişi oynardık sen aşşadan vur ben yukardan