Neonlu şahin hondaya karşı.: )
Trt ne yapacağını şaşırdı sanırım
https://youtu.be/7nZNOmyvzwE
Printable View
Neonlu şahin hondaya karşı.: )
Trt ne yapacağını şaşırdı sanırım
https://youtu.be/7nZNOmyvzwE
Bu konuyu acmak icin foruma girdim erken davrandin f&f tadinda iki tutkulu grubu karsi karsiya getirmesin hondacilar tofascilar :))
Yazık la üzülüyorum bazen civiğin düştüğü şu hallere. 1.6 kompakt aile arabasına bu kadar zulüm edilir mi ?
rtük'e şikayet etsek, gençleri sokaklarda yarışmaya teşvik ediyolar diye :D
Sokağa çıkıp bakarsak hondaya binen kitlenin çokta farkı yok ? (foruma takılan , işi azıcık ucundan kıyısında bilen , hondaya binen kardeşlerimi tenzih ederim)
Şahin fiyatlarida düşük değil .
Neden aşamadık biz şu şahin konusunu... :)
trt'nin üst yönetiminde otomobil sevgisi olan ama içinde derinlede ağır apaçilik yatan biri var kesin
Sahinle yan veremedi uzuldum pilotaj hatasi olmadi daha ilk fragmandan
kredi çekip 4-5 tane honda alıyım
leşi bile değerlenir
şaka gibi... şöyle bir dizi için oyunculuk teklifi gelse yemin ederim oynamaya utanırım :D
nfsu 2 deki neonlu arabalar geri dondu
Orada da ikili ilişkiler devreye giriyor :D
Devlet televizyonuna bak hele ya. Dünyanın neresinde devlet televizyonundan böyle bi dizi yayınlanır allah aşkına. Biraz mantık başka birşey değil amk.(gazete)
oscar kazanacağımı bilsem böyle yapımda oynamayı bırak yanından geçmem, oynayacak oyuncu iyi buluyorlar
Arkadaşlar hemen fragmandan galeyana gelmeyelim belki birkaç bölüm sonra olaya mr turan , harun taştan gibi renkli kişiler girebilir.İşte o zaman efsane dizi olur.
tofasları neden bu kadar hor goruyorsunuz. bı cok kısının soforlugu ogrendıgı arabadır tofas. zevk meselesı gorecelı bı kavramdır sen begenmezsın yapmazsın ama bı baskasının hosuna gıder tofas arabasına yapar eder. sana gore apacı ısı yamyam styla olur ama o yapan kısı oyle mutludur. tofasa bınen kısılerın ekonomık durumu bellıdır gelırı bellıdır. herkes ıster 335 cı ıle gazlamak dıptıs dıptıs gezmek. ama olmuyor ıste hayaller parıs gercekler emınonu durumu ortaya cıkıyor. ve daha ekonomık ozgurlugunu saglayamamıs hala daha babasının ımkanlarıyla takılan gazlayan kısılere soyluyorum sız bı kere alın terınızle bı arac alın ondan sonra mıllete laf edın.
asdasdasda abi inanamıyorum ya sabah sabah