Memurluğu bırakıp esnaf olmak hk.
Arkadaşlar s.a. şuan devlet memuruyum. Ama mesleği bırakıp ticarete başlamak istiyorum. Amcalarim ve babam esnaf. Çocukluktan 23 yaşıma kadar ticaretin içinde oldum. Az cok alıp satma işine kafam basıyor. Şuan olan olaylar dolayısı ile hayatımı bazi kişiler koltuklarında otursun diye tehlikeye atarak aylik 4.000 tl civari kazanıyorum. Ve gerçekten ben ve birlikte timde çalıştığımz diğer kardeşlerim gerçekten çözüm bulamıyoruz. Ne uğruna can veriyoruz belli değil. Düşman kim dost kim seçemez olduk. Evimize gitmek zaten hayal. Amir mudur ayrı telden.siyasi vs.derken bunaldm baya.
Smdi beceremiyosan çık zaten tarzında dan dun yapacak kişiler çıkar muhtemelen. Ama cvp vermek istemiyorum. Yanınızda 2 sene birlikte kaldığın insanı şehit verince ve kahpece olduğunu bilince ve buna yukarıdan çözüm gelmiyorsa yakın yıkın demiyorlarsa ben bu işte pislik ararım. Benim hayatm üzerinden edebiyat yapmasın ne siyasi ne idari insanlar.
Neysr konuya dönüyorum. 200bin lira param var. Ne iş yapabilirim ?
Aklıma gelenler
Oto yıkama
Cafe
Simit sarayi
Emlakçılk
Ufak galeri
Halı saha.
Ayrıca evliyim. Eşim öğretmen. Bana bi çözüm yolu bulalım el birliği ile. Gerçekten yaptığım iş ile mutluyum aslında ama hak adalet ve Eşitlik namina hic bir sey yok. Bana roket atani ayağından vurmam gerekli.buda imkansız. Helikopter cobra dan pahalı olduğu için personel sevkinde kullanılamıyor ve anti tank mayına basıp ne deli arkadaşlarm şehit oldu.
Söylenmesi gereken cok fazla şey var ama bana kalsın.