Kendime araç bakıyorum :)
Hatchback olması kesin tercihtir. 3 kapılı olması hoş olur. Yakıtı makul parçası da makul fiyata bulunabilen 18 bin üst limite belki daha aşağısına uygun modeller olabilir.
Önerileriniz nelerdir?
Printable View
Kendime araç bakıyorum :)
Hatchback olması kesin tercihtir. 3 kapılı olması hoş olur. Yakıtı makul parçası da makul fiyata bulunabilen 18 bin üst limite belki daha aşağısına uygun modeller olabilir.
Önerileriniz nelerdir?
kimse demeden ben diyip corsa 1.7 cdti.
Ek civic, yakıt makul parçasıda öyle
söylenenlere ek bi ihtimal makyajsız 1.4 tdcı fiesta düşürebilirsiniz .5 kapı olanlardan . temizi 20 den aşağı yok ama arada bakmakta fayda var .
Dizel C2 veya 1.6 Clio da bakılabilir
clio 1.6,megane coupe,106 quik,corsa c 1.4 veya corsa B gsi aklıma gelenler :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30500949/detay
ilanla bir alakam yok bakılabilir aslında :)
:) clioyu cok ııyı bılırım , corsayıda , c2 yıde
Clıo sportum var suan 1.6 16 v sport
donanım ozellık olarak full bı arac . parcası ucuz kronık sorunu pek yok temızını bulma sansınız yuksek .
corsa 1.7 guzel araba fakat hem pıyasası geregınden fazla yuksek hem donanım olarak bı klıma aırbag nadır olarakta abs lı . kronık sorunu var temızını bulmak sorun dusuk kmlısı yok denecek kadar az pıyasadakı cogu aracı azz cok bılırım hepsı satıs gorulup plakası degısıp sureklı el degısen araclar bence bakmayın :)
c2 hdı 2006 model aracım vardı az yakan full bı araba parcasıda uygun turbo enjektor gıbı kronık sorunları var sans ısı ben sorun yasamadım . ve suan c2 lerınde pıyasası artmıs durumda :)
hondalara o butceler bence fazla ben bıraz donanım hastasıyım ozellık olarak clıo ve c2 daha agır basar bana gore ... aklınıza takılan bı soru olursa yardımcı olabılırım
F7r da alınabilir o fiyatlara
Mitsubishi Colt-Hyundai Accent GT-Renault Clio 1.6
corsa 1.7, citroen c2 , f7r , fiesta , clio ve civic diyicem ama o paralara çok zor bulmanız hayırlısı olsun sizin icin simdiden :)
Herkese önerileri için teşekkürler. Performans şu an için ikinci planda .
Model yılı çok da önemli değil. Diğer taraftan mk2 veya mk3 golfler de aklımı karıştırıyor özellikle mk2 merakım ağır basıyor diyelim.
Ben tüm golf serilerinin hastası biri olarak şu piyasada o topa hiç girmedim. Çok komik rakmlar istiyorlar mk2 lere mk3 lere. Biraz daha beklemede kalmak lazım sanırım.
Peki clio 1.8 rsi lar nasıldır? Diğer seçenek ise 98 corsa gsi.