Konuyu aslında öğrenmek istedğimden ve merakımdan açtım...
civic 1.4 lere chip yada beyin tarzı bi uygulama yapılabilirmi..alacagımız en yuksek hp nedir??
Printable View
Konuyu aslında öğrenmek istedğimden ve merakımdan açtım...
civic 1.4 lere chip yada beyin tarzı bi uygulama yapılabilirmi..alacagımız en yuksek hp nedir??
hiç ugraşma kanka sat vti al
araç üzerindeki beyin kodunu bana söylersen, sana yaklaşık bi değer verebilirim.
hım beyın kodunu nasıl bulabılırım...
d14z2 .
görüşlerınızı beklıyorum..
Sanırım chiplenmiyor 1.4 ler özgün e sormuştum birinde komple beyin takmak lazim oda 5 6 hp + sı olur demişti değmez demişti tabi benim 1.4 olsa bence değer sonuçta illa vti im olacak diye birşey yok.
eğer tesisat ve ecu değiştirmediysen, mevcut fabrikasyon beynine birşey yapılmıyor.
piggyback bağlayabilirsin, yada obd0 > obd1 harness ve obd1 p28 gibi bir beyinle chip yapılabilir
harciyacagin para karsiligi alacagin guc cok dusuk olacaktir her kosulda . illa guc istiyosan 50 yada 75 shot nos sana en dusuk maliyetle en gusel gucu verecektir .
kanka headers cai p28 tarzı ecu çok iyi sonuç verir bence sonuçta önemli olan elinde olanı degerlendirmek.
iyi hp verir dediysek 50-60 hp demedikkiii...anlaşamıyoruz bi türlü :S eskisinden daha iyi olur demek istedim.
kol piston cabası degilmi onur abi ? piston kırılır sekman kırılır uğraş dur sonra..