Aramızda bâyâ kullanan vardır diye tahmin ediyorum
Kullananlar kullanici adini yazarsa eklemek isteyenler böylelikle ekleyebilirler
Benim kullanici adim Chn53 :D
Printable View
Aramızda bâyâ kullanan vardır diye tahmin ediyorum
Kullananlar kullanici adini yazarsa eklemek isteyenler böylelikle ekleyebilirler
Benim kullanici adim Chn53 :D
Konuya yabancıyım mazur gör nedir kısaca snapchat ?
Fotograf/video gonderme programi , max 10 sn lik foto veya video gonderebilirsin sadece senin gormesini istedigin kisilere gonderirsin ve gonderdigin şeyi sadece 1 kez gorebilir ekran fotosu alirsa sana bildirim gelir veya hikayem bolumune koyarak 24 saat boyunca butun arkadaslarinin gorebilmesini saglarsin. Başta saçma mantıksız geliyo ama alışınca guzel :D
Abidin.dirik
Aktifboy87 :hehe:
nakatama :)
igsilker :)
onur.ece ama dayı bu snapchat nedir ne işe yarar varsa bir babayiğit bir anlatsın ben çözemedim bütün hatunlar orda :/:/
anilbahrisefit
barkmarkin
Programi var ss aliyosun ruhu duymuyo adamin,herseyi buluyo turkler,affetmiyolar :D Snap;Kilisecimam
Kaydedıyor kaydedıyor merak etme :D 2012 yılında basladım kullanmaya 2014te sıldım telefonumdan 2 senede 175.310 snap puanım vardı o zaman puanlama vardı sımdı varmı bılmıyorum best frıends falan vardı sımdı menusunu gordum dedım ula bu ne bu nasıl bı degısıklık ama ne kadar kopuk karı varsa orda yanı :D
cemaydin1 :)
Bende yeni actim; erkusriza
bende açalı çok olmadı: mertkaral
umutgzldmrci
sertac-saka ekleyin kızlar :D