"numarabil" izinsiz üyelik sahtekarlığı
arkadaşlar sizi uyarmak için yazıyorum... cep telefonunuzdan internete girip aramış olan herhangi bir numaranın kime-hangi kuruluşa ait olduğunu sorgulamak isterseniz karşınıza bu sitenin (numarabil) çıkması muhtemel.sizde gayet masum şekilde siteye girip numara kimin butonuna bastığınızda ne bir uyarı, ne bir sözleşme sunmadan size bir üyelik mesajı geliyor.
"11899 süper üyeliğiniz başladı. 100 kredi hesabınıza yüklendi. Servis haftalık 12 TL/Aylık 48 TL ve her ay otomatik yenilenir. İptal durumunda kredi ve ücret iadesi yapılmaz. İptal için iptal süper yazıp 11899'a gönder"
siz ister mesajla , ister operatörünüzü arayıp üyeliği iptal etseniz de haftalık 12 tl ücret çoktan midenizden çıkıp sindirim sistemlerine girmiş demektir. operatör şirket, fatura kesilince bizi arayın ve ücret yansımış ise geri iadesi için form açalım demekle yetiniyor ve konudan haberdarlar. :soru:
söyleyin arkadaşlar bu ücret 12 tl değilde 12 bin tl olsaydı ne b.k yiyecektik. onaysız,sözleşmesiz,imzasız nasıl olur da üyelik açabilirler.sadece bir tıkla olacak şeymi yani. şerefsizlikte, dolandırıcılıkta sınır tanımayan, ama ilimle bilimle uzaktan yakında alakası olmayan bir toplum olduk çıktık.
vay benim memleketim...