-
CIVIC VTEC & PALIO HL & VOLVO S40 T4 / PHOTO and VİDEO
-
Beni çağırmazsanız çekemezsiniz tabi :D
Emeğinize sağlık.Fotolar güzel.Arabalar güzel de,Kamer vtec e torpil yapılmış gıbı :D
-
Alıntı:
<AYCA> Nickli Üyeden Alıntı
Beni çağırmazsanız çekemezsiniz tabi :D
Emeğinize sağlık.Fotolar güzel.Arabalar güzel de,Kamer vtec e torpil yapılmış gıbı :D
sankimi :D Maşallah kazasız belasız...:)
-
np kamer ;)
videolarda timunun parmağı var sanırsam :)
maaşallah :)
-
napım gelın cekelım dıorum arabalarınız yok dıorlar bende kendı arabamı cekıorum:D
tymu cektı ben yönettim:D
saolasın:)
-
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
napım gelın cekelım dıorum arabalarınız yok dıorlar bende kendı arabamı cekıorum:D
diğer photo day de bizede haber uçurunda bizde gelelim sanırsam siteden kimse bizim arabayı görmedi daha:)
-
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
Sen yeter ki "Ben foto çekmeye karar verdim" de...Hazırda bekleyen 3 tane BMW 1 corvette var :D
-
-
kamer tımu bulabıldımı trıpodun vidasını:D
-
lan burdan mı yazılır böyle bişi msnden yazsana allahım:D
bılmıorum buldumu
bakalım kafamıza estıkce cekecez.
-
Eline sağlık :) video çektikde kovulduk sonra ordan :D tripodun vidasını bulamadıkda üstündeki diğer civatayla tutturduk düzgün çekiyor onu hallederiz :)
-
kamer maşallah ama şu eki bi duzgun boyat tak vidalar gozukuyor:)
-
o ekle park lambalarını düzelt kamer :) mümkünse jant dicem ama seviyorum diyosun :D
tymunun arabada efsane çıkmış :D
-
-
var ya resim koydurmicaksınız bı daha bana ha
-
kamer ön lip te hala ayca nın ızlerı var ne zaman yaptıracaksın o ön lip i :)
-
volvo ne durumda zmanında adanada konusuluyodu artık pek gorunmuyo turbo wardı hala warmı fotolar hos vtec de harıka zaten ewe gıderken kuyumcuların orda goruorum hep
-
Alıntı:
partner Nickli Üyeden Alıntı
volvo ne durumda zmanında adanada konusuluyodu artık pek gorunmuyo turbo wardı hala warmı fotolar hos vtec de harıka zaten ewe gıderken kuyumcuların orda goruorum hep
vtec o gördüğün kuyumculardan biri :) :icon_tup:
volvo da da hala turbo var :) askere gitti geldi .
maşallah hepsine.
-
Alıntı:
Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı
o ekle park lambalarını düzelt kamer :) mümkünse jant dicem ama seviyorum diyosun :D
tymunun arabada efsane çıkmış :D
ercan cıddn canlıyken daha hos duruo jantlar fotolardakınden bızzat gordum:icon_tup: