-
B5 S4 Bi-Turbo GTX2867R Project
-
Isclik ve malzeme kalitesi ben burdayim diyor resmen :)
Arac cok tatli olmus,R'dan daha hizli bir arac dusundumde...Masallah :)
-
Levent ellerine sağlık. Gerçek hazineyi şimdi bulmuşsun. Golften daha hızlı olacağına eminim. Genelde kol piston yani motor içi çok sağlam ama işi şansa bırakmamışsın.
-
Sanat eseri çıkmış ortaya resmen şahane
-
MaşaAllah abi... Golfün döndüğü deviri görünce insan bu kaç döner diye merak ediyor
-
Maşallah kesene bereket. Toplam maliyet nedir bu durumda
-
Maşallah güzel araba güzel proje emeğinize sağlık
-
Hayirli ugurlu olsun levent allah kaza bela vermesin ortaya cikan sonuc muthis gercekten..
-
Maşallah çok güzel olmuş..
Çıkan parçaları satma düşünceniz var ise konuşabiliriz :) Birde egzoz manifoldunu tanıyamadım.. Bilgi vermeniz mümkün müdür ?
-
Yakışıklı B5 :) Maşallah çok güzel bir çalışma olmuş. Ben de toplam maliyeti merak edenlerdenim :D
-
Maşallah parçalar olsun işçilik olsun harika emeğinize sağlık konu Project Cars bölümüne taşınmalı :)
-
masallah motor bıtırdı benı cok cekıcı :)
-
Maşallah emeğinize, sanat eseri :)
-
maşallah çok güzel olmuş.kazasız belasız
-
bu s4ler nerden çıktı bukadar :)
maaşallah hedeflenen güç nedir ?
-
powershop un ellerinde hayat bulacak bi makine daha , hacim herşeydir , işten anlayanlarla cok iyi olacak inşallah
kolay gelsin levent, Allah içine sindirsin.
-
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim, telefondan girdigim icin tek tek yazamadım. Aracı powershop kendine hazırladı, ben direk bu sekilde aldım o yuzden tam olarak bilemiyorum, 100k civari olması lazım herseyiyle beraber. Egzoz manifoldları wagner, hacim olarak oldukca buyukler o yuzden onları tercih ettik. Hedefledigimiz guc 800+ ama ilk etapta 650 beygir civari olucak araba alıstıktan sonra daha da basınc acıcaz...
-
Maşallah çok kaliteli olmuş.Herşeyden önce sesini çok merak ediyorum.Kazasız belasız sürüşler olsun
-
maşallah, iyi günlerde kullanın ...