25 Ekim 2015 Pist Günleri
D Seansı
Video: GoPro + SJ4000 (arka) + OBDII data + RaceRender
https://www.youtube.com/watch?v=4DtsQfyDRh4
Printable View
25 Ekim 2015 Pist Günleri
D Seansı
Video: GoPro + SJ4000 (arka) + OBDII data + RaceRender
https://www.youtube.com/watch?v=4DtsQfyDRh4
Tebrikler abi çok güzel.
Videoların çıtasını iyice yükselttiniz. Elinize sağlık.
Yalnız baya önden kaymışsınız. ön lastikler bitmiştir artık :)
Video çok zevkli ve güzel olmuş,sürede güzel tebrikler abi
Ucundan #under2.30 kaçmış abi üzüldüm :D
Helal olsun.
Genel sürüş performansı çok keyifli ama 3, 4 ve 5. virajlarda iyi süreler kurtarılır. 7 benim de başarısız olduğum bir viraj ama 8 e 140la gelmek yerine 135 bandında kalıp son çıkışa doğru hızlanmak en iyi süreyi getirecek çünkü aracınızın tutunma potansiyeli gayet var görünüyor. Ayrıca araba viraj çıkışlarında gerçekten hızlı maşallah! :)
Elinize sağlık, QV nin sesi de ayrı güzel maaşallah.
Güzel tur olmuş, süre de güzel tebrikler git gide inecek gibi gözüküyor :)
Süre güzel. Sürüş genel olarak iyi potansiyeli olduğunu gösteriyor aracın. Log alma ile alakalı önerim sadece devir ve TPS sinyalini alın. Çünkü devir saatiniz yavaş işliyor. Kısıtlı bir bant genişliğinde fazla miktarda veri çekerseniz çözünürlük düşer. Su sıcaklığı gibi diğer verileri kapatın. Ayrıca KM'yide kapatın GPS sinyalini kullanırsınız
Bu arada önceden ns-2r kullanıyordunuz sanırım. Cup 2'ye geçince belirgin bir fark oldu mu? Hangisi daha mantıklı sizce?
NS2R süre kasılıyorsa için tam eşeklik. Cup2 tutunmada muazzam daha iyi. İlk defa Cup2 kullandım, başka bir araba kullanıyor gibiydim, 2-3 tur noluyor lam dedim.
Ağırlık olarak ciddi fark var. Cup2 bayağı daha hafif.
Lakin Cup2'de 2-3 kere sağ lastikle şikanı taradım ve lastik öldü. Nankang bu gibi durumlarda her türlü ayılığa daha dayanıklı, ama yol tutmuyor.
Piste ilk çıkarken 1-2 pist günü Nankang olabilir ama sonrası için kesinlikle hıdırellez emtiası statüsünde.
Aşagıda konuştuktan sonra tribüne cıkıp izledim, muazzam yürüyordu düzlükte, sonrasında da çok başarılıymış, maşallah abi:) en az 2-3 sn lik potansiyel görünüyor video da.başarılar.
Videodaki detaylar çok iyi olmuş. Ellerinize sağlık. Sürüş ve zaman için de tebrikler.
Video çok güzel olmuş. Hızı gaz tepkisini görünce daha zevkli bir seyir oluyor.
maşallah abi güzel süre dahada iner diye düşünüyorum
fren noktaları oturursa süre bayağı düşer. Eskisine oranla oturma pozisyonuda iyileştirilmiş ama bi tık daha öne gelmeniz gerek.