-
41 SK 334 - Corsa D Sport
-
Zevkinize hayranım. Açıkcası benim eski corsa'm bu kadar basık olmadığı halde ön lipi her hafta sonu kırıp boyatıyordum. Siz bu şekilde nasıl geziyosunuz merak içersindeyim :)
-
Teşekkür ediyorum başta
Jantların 18 olması bir avantaj olsada bu seferde ofsetten kaynaklı çamurluk sıkıntısı yaşamıyo değilim
Ön lip şuan 3 üncü , yan ekler 2 inci
Dikkat ediyorum elimden geldiğince tabiki
Ama emin olun sanıldığı kadar sürtmüyorum.
Lipleri kırdığım yada yırttığım anlarda geri geri giderken takıldığı anlar. Bende mümkün mertebe engebeli yada problemli yollarda geri geri manevra yapmamaya gayret gösteriyorum
-
Helal olsun böyle gezmek güven özveri tecrübe ister :D Kazasız belasız gözüme hoş geldi
-
Maşallah. Kazasız, belasız.
-
Panjur logosunun siyah olması pek hoş gelmedi bana ama genel anlamda aracınız güzel maşallah kazasız belasız
-
Alıntı:
_driver_ Nickli Üyeden Alıntı
Panjur logosunun siyah olması pek hoş gelmedi bana ama genel anlamda aracınız güzel maşallah kazasız belasız
Malesef aldığımda öyleydi
Değiştirmeyi çok düşündüm ama bir türlü fırsat bulamadım
-
Maşallah cidden çok hoş olmuş. Böyle geziyosun uz helal olsun :)
-
18 jantlar tam oturmuş bu kasaya
-
Maşallah çok güzel olmuş, sarı siyah uyumu çok iyi durmuş ama abartıya kaçmadan bir kaç sarı detay ile daha tamamlansa nokta olur. Sis camlarına da el atılırsa kusursuz resmen. Basıklığa ve jant seçimine diyecek laf yok zaten Allah yardımcınız olsun.
-
Bu jantlarla nasıl kullanıyorsunuz aracı;valla helal olsun.
Maşallah ama görüntü süper..
-
masallah surungen dedıklerı boyle bısey olsa gerek :)
-
Alıntı:
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel olmuş, sarı siyah uyumu çok iyi durmuş ama abartıya kaçmadan bir kaç sarı detay ile daha tamamlansa nokta olur. Sis camlarına da el atılırsa kusursuz resmen. Basıklığa ve jant seçimine diyecek laf yok zaten Allah yardımcınız olsun.
Sis camları nazarlık oldu valla :D
şaka bi yana bu sıralar aklımda değişiklik şart,aydınlatmada da büyük fark yaratıyo bu şekilde
Alıntı:
Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı
Bu jantlarla nasıl kullanıyorsunuz aracı;valla helal olsun.
Maşallah ama görüntü süper..
Jant değilde lastik sıkıntı :)
Alıntı:
tremx Nickli Üyeden Alıntı
masallah surungen dedıklerı boyle bısey olsa gerek
Teşekkür ederim , nacizane basıklığımızla az çok ünlüyüzdür :D
-
2 tane corsa d sportum oldu ama kusura bakmayın ben beğenmedim
siyah panjur sport kasaya yakışmıyor sonradan yapılan amerikanlar da guzel durmamış sis farlarının solukluğu aracı yorgun gosteriyor
ama yine de basıklığı ve jantlarından dolayı tebrik etmek lazım
-
Maşallah :) Sarı Detaylar Çok Tatlı Göstermiş Aracı :D
-
aracı canlı gören biri olarak gerçekten böyle gezmek cesaret işi İzmit sokaklarında.
-
Leziz. Kazasiz belasiz :)
-
Alıntı:
t-jet ali Nickli Üyeden Alıntı
aracı canlı gören biri olarak gerçekten böyle gezmek cesaret işi İzmit sokaklarında.
Tamda bunu diyecektim, İzmit'deki yolları düşününce arabaya üzüldüm, ve merak ettim nasıl kullanıyorsunuz? Daha dün Kartepe'ye gittim, leylek spec ve 15 jantlı Punto ile sol davlumbazı çıkarttım yerinden :D
-
Alıntı:
mertkaya Nickli Üyeden Alıntı
Tamda bunu diyecektim, İzmit'deki yolları düşününce arabaya üzüldüm, ve merak ettim nasıl kullanıyorsunuz? Daha dün Kartepe'ye gittim, leylek spec ve 15 jantlı Punto ile sol davlumbazı çıkarttım yerinden :D
Kartepe arslanbey beldesine ikamet ediyorum
Bu araçla gitmediğim yer kalmadı
Dikkatli olunduğu sürece bir sorun yaşamadım
Şöyle söyliyeyim
1 hafta arabayı kardeşime bıraktım
Dödndüğümde ön ek kırılmıştı
Hesabını siz yapın artık