-
El-ayak ağırlıkları hk.
Kayınvalide ayağından ameliyat oldu. Doktor ayak ağırlığı ile hareket yapacaksın dedi. 1 hafta 1 kg, 1 hafta 2 kg, 1 hafta 3 kg gibi.
İnternetten baktım ama her kg set olarak ayrı pakette satılıyor. Haliyle fiyat artıyor.
Bunun dambıl seti gibi olanları var mı? Yani üzerinde boş cepler olacak örneğin, bir oraya demir/kurşun ağırlık koyarak ağırlığı arttırabileceğiz.
-
Evet ağırlık değişen küçük ağırlıklar var. İnternetten bakabilirsiniz çok pahalı değil.
-
Öncelikle geçmiş olsun,bahsettiğiniz ürünler piyasada mevcut,özellikle Sirkeci civarında spor-fitness ürünleri satan mağazalar var biliyorsunuzdur belki,oralardan çok çok uygun fiyatlara dilediğiniz ağırlıkta ve adette alabilirsiniz
-
Eywalah. İnternette göremedim dediğim tür de ama bir daha bakayım.
-
Bırak interneti al Doruk Paşa'yla yengeyi git Sirkeci'den al cumartesi günü
-
el ve ayaklara sarılan kum gibi bir dolgu malzemesi olan ağırlıklar var
http://urun.n11.com/el-ve-ayak-agirl...FYoEwwod_SwO-w
-
Bandaj gibi olanlardan almanız sağlıklı olacaktır. Denge çok önemli eklemlere yük bindireceksiniz. 1 sette 2 tane olur. 3 set alsanız 45 lira tutar en fazla. 0.5kg'den 2.5kg ye kadar var bende. 0.5kg 6-7 liradan 2.5kg 14-15 liradan falan almıştım. Ağırlığa göre 1-2 lira farkediyor.
Spor malzemeleri satan pasajlardan falan uygun fiyatlara alırsınız. Büyük spor mağazaları pahalıdır.
-
Tşk ettim.
Her ağırlık için yeni ürün almak mantıksız geldi bana. Dambıl setlerinde biliyorsunuz barın 2 ucuna ek ağırlık koyabiliyorsunuz. Ayaklara takılan bant şeklinde olan ürünlerde de bu sistem var mı acaba diye merak ettim aslında.
Carrefoura baktım 1 kg olan 35 tl, 2 kg olan 45 tl, 3 kg olan 55 tl gibi rakamlar. Bunları alsak 135 TL tutacak sadece 3 set. Aynı paralara el için çoklu ağırlıklı dambıl setleri var.
Birde her kg'yi 1 hafta kullanıp bir büyüğe geçecek. Bu paralara yazık diyorum.
Ama bize Sirkeci yolu göründü.
2jz dediği gibi ise bedelleri, hemen alırız her kg'dan.
Tekrar tşk.
-
Ben ankarada, izmir caddesindeki spor malzemesi satan dükkanların olduğu pasajlardan aldım. Altis galiba markaları. İstanbulda neresi var bu şekilde toptan fiyatına alışveriş yapacağınız bilmiyoru. Carrefour çok abartmış yalnız fiyatları.
-