araç tavsiyesine ihtiyacım var?
merhabalar abilerim kardeşlerim sizlerin görüşleri öenmli oldugu icin sormak fikrinizi almak istedim. corsa d 2012 model aracım var 1.3 cdti ecufast yazılımlı su anda yeri geliyor tatminkar memunumda aracımdan fakat biraz daha hızlı bir araç istiyorum aslında isteklerim dogrultusunda sizlere söyliyeyim fikirlerinizi alayım arac öncelıkle basmadıgım zaman az yaksın istiyorum tek kapı 5 kapı farketmez benzinli hatta lpglı ilk tercihimdir fakat dizelde olabilir. bastıgımda köpek gibi gitsin ama basılmadıgında sakin kullanımda da az yakması gerekiyor cünkü hergün işe gelip gidiyorum 30 km hergun yüksek gücleri olmasını istiyorum 180 200 + yeni eski farketmez corsa aracımı satıp alıcam cunku max ederi 30 35 arası olan masrafı az olan bildiginiz bu özelliklerde arac varmı arkadaslar ben kullandım bu tam senlik diyen varmı? clio rs dusundum 182 bg lpg takılırmı yada astra gsi parcasını zor bulduk bi abimizin var ve ciddi yuksek fiyatlara tamiri oldu ben dizele alısamadım yada kucuk hacımlı dizele önceden 2 tane gsi,2,5v6 vectra,subaru gibi araclar kullandım fakat bunların verdıgı zevki corsamda alamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim e39 kasa bmw 5,28 dusunuyorum ne dersınız mesela bu araclar icin yakıt durumu nedir ? aklımdan tuhaf araclar gecıyor saab turbo benzınlı volvo 850 t5 2.0t gibi ama işte...