25.000 TL Kadar Araç Tavsiyesi
Max. 25.000tl kadar manuel öncelikli sedan araç bakıyoruz.Düşük yakıt ve ön takım vs konularda sağlam araç düşünüyoruz babam emekli olduğundan araç genelde memlekette bahçe ile ev arası onun dışında memleketten Ankaraya gidip gelmeye kullanılcak yılda yaklaşık 15bin km yapar
Donanım konusunda fazla beklentim yok aradıklarımda artık standart zaten en az ön camlar otomatik , airbag ve klima olsa yeterli nadirde olsa uzun yol yaparız yazın bunaltmasın kullanımı çok yormasın
Aklımda Clio 2004-2006 arası olan modeli var ön iki cam otomatik , klima , tek airbag var biraz boş bi araç 1.4 benzin & lpg li olanına bakıyorum eğer şuan ilk sahibi olduğumuz Şahin gibi olursa uzun süre bineriz onun için dizel yerine benzinli düşünüyorum tabi doğrumu yapıyorum bilgim yok
Baktığım araçlar 40k-90k arasında genelde hatasız boyasız veya 1parça lokal boyalılar 23-24bin arası bu fiyata başka ne alabilirim bilgim yok km olarak çok yüksek olmasın diyorum ilerde satmamız gerekirse zorlamasın bizi değişensiz 1-2 parça boyalı olabilir
Bu fiyata başka hangi araçları tavsiye edersiniz ayrıca baktığım modeldeki cliolar nasıldır ?