oguz Nickli Üyeden Alıntı
Dostum Manuel yakıt olarak üzmez , arkadaşımda var hatta satılıklarda ilanını koydum . Onunki düz benzınlı ve yakıt 7 lerde uzun yolda 5.5 larda dolanıyor, tahmınen lpg ile 22 kuruş yada daha az olur. Genişlik ferahlık ve kullanım kolaylığı çok iyi , yalıtım sıkıntı pütür attırmak şart , uzun yolda yormaz , ses sistemi idare eder, frenler fena değil , arkası çirkin bir araç (bence ) , modlamaya uygun , garanti süresi uzun ve motor lpg ile oldukça uygun , gelelim dizel araçtan sonra ne hissetirir.. yokuşlarda baygınlık var yuksek rakımlarda ve denız sevıyesınde bıle ''bence '' fark var , bagaj focusla aynıdır , torpido ve kullanılan materyaller sert ancak sağlamdır , motor çok sessiz titreşimsiz ve devirli kullanımlarda oldukça keyıflı , Farlar için xenon değilse kısalar cok ıyı değil ancak uzunlar ıyı , davlumbaz koyulmamış araca bu yuzden pturlu yuzeylerde can sıkıyor bazen , bana göre keyıf verır ancak focustakı atıklıgı cevıklıgı beklersen hayal kırıklıgı yaratır , konfor acısından sevındırır.