Arkadaşlar konusu açılmıştı ama oradan yardımcı olacak kişi bulamadım.Akşama cinemaya gidecez 4 kişi bana Red tarife kullanan iki kişinin şifre alması gerekiyor.Aramızda kullananlar varsa bir yardımcı olabilirler mi acaba ?
Printable View
Arkadaşlar konusu açılmıştı ama oradan yardımcı olacak kişi bulamadım.Akşama cinemaya gidecez 4 kişi bana Red tarife kullanan iki kişinin şifre alması gerekiyor.Aramızda kullananlar varsa bir yardımcı olabilirler mi acaba ?
bu hak ayda sadece 1 kez var.
Yani red sahibi şifre alıp sana verirse ay boyunca sineme hakkını kullanamıyor.
Bence ay sonunda istersen kullanmamış olanlar belki paylaşabilir şifreyi seninle :)
şifrenin ne özelliği var ki. yani red sahibi sana verse şifreyi kendisi hangi avantajı kaybedecek.? Bir kişilik bedava sinema bileti gibi birşey değildir umarım.!
nasıl alınıyor söyle ben alıp vereyim
Arkadaşım vodafone bölge müdürlüğünde çalışıyor. Anlattım bu konuyu biletin fiyatını sordu. :) Vodafone şifresi ile bilet almak isteyenlere kimlik bilgisi vs sorulmaması iyi sizin için.
Anne baba ya doğal olarak birşey demezler neticede soyadını onlardan almış. ama arkadaşının arkadaşının kardeşinin oğlundan alan var :D maksat film izlenebilsin. Neyse bulunduysa ne mutlu.
Neyse arkadaşlar bu konuda yardımcı olacaklar bana watsaptan yada direk arayarak yardımcı olurlarsa sevinirim bir süre netimi kapatıyorum şarjım bitecek 0533 559 80 15