Kariyer ile ilgili deli sorular yardım rica ediyorum
2 sene önce yurt dışında iyi bir okulun işletme fakultesinden mezun olarak memlekete geldim. 1 sene kadar visyonsuz, pinti, haybal şaybal bir şirkette dış ticaret satış pazarlama mevzularıyla ilgilendim daha sonrası da askerlik...
Geleli 6 ay oldu ancak kafama göre bir iş bulamadım, kafayı yemek üzereyim.. Doğuş oto ya başlama arefesinde emisyon olayları patlak verdi malesef benim işte öyle..:ofk: İstediğim amaçladığım hep kurumsal bir otomotiv firmasında çalışmaktı, gel gelelim ki torpil olmadan kapısının önünden geçilmiyor, yabancı dil okul vs bahane..! Neyse geliyorum esas konuya dün kafayı yemem üzerine kariyer net deki 81 sayfa bana uygun ilanlara başvurdum..
Kurumsal bir Faktoring firması beni yarın görüşmeye davet etti. İstersem işi alabileceğimi de düşünüyorum ancak bu iş gelecek vaad ediyor mu? böyle bir sektör beni geliştirir mi? bana neler katar neler götürür? keyifli midir? nedir ne değildir bilemiyorum..
Bu sektörle bilgisi ilgisi olan birileri varsa yardımlarını rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.