-
CTR' 03 yeni hali ( Güncellendi )
-
-
abi ortalık yıkılıyor :) assolist arabanın fotoları bole sunulur :)
-
-
maşallah çok güzel
-
masallah..guzel olmus..eg kasa type-r'ları pek sewmıyordm ama bu sıtedn snra bıraz sewmeye basladm.. :) Turkıye'de komple mugen parcalarla yapılmıs type-r sadece mutluhanda war dımı?
-
kazasız belasız,güle güle kullan.
-
çok hoş araba gerçekten kırmızı type-r ayrı bi güzel gerçektende,, değişiklerin devam etmesi dileğiyle dostum.............
-
cemal abi kazasız belasız cok güzel aracın..:sanırsam draglarada kaldıgın yerden devam edersin artık sizin gibi gençleri pistte görmek isteriz..:)
-
Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
masallah..guzel olmus..eg kasa type-r'ları pek sewmıyordm ama bu sıtedn snra bıraz sewmeye basladm.. :) Turkıye'de komple mugen parcalarla yapılmıs type-r sadece mutluhanda war dımı?
eg deel ep :D
-
cemal abim maaşallah kazasız belasız coming soon dedin dedin hayırlısı ile oldu bitti :D
-
maşallah cemal çok güzel olmuş.araç hakkında biraz bizi bilgilendirirsen seviniriz.
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
+1 eheuhehehe
-
canli gorme sansim oldu,
yok boyle bir alt devir :D
-
Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
can87 Nickli Üyeden Alıntı
+1 eheuhehehe
+2 :heyoo: :hahaha:
-
Alıntı:
ueheuehu..pardon ep :D hehehe.Honda'dan pek cakmadıgım ıcın kusura bakmayın :D
-
Beledie dagitio dion ya typer için ordan şaşrdm karıştrdgna ;)
-
ben onu leon cupra'yla karsılastırırken dedım..ornek olark yanı.. :D hehe..ben yenısını beklıyorm asıl nası bısı olcak cok mrk edıyorm..yanı gıdısını fln. si'da aynı sekılde..
-
Hayırlı uğurlu olsun yeni haliyle aracın Cemal Abi