-
Focus & VTEC [ Hayırlı olsun çekimleri :))) ]
-
Uyan artık tolga!!! aldın arabayı ekle resimlerini :)
-
hayırlı olsun mor :)
senin focusda çok şık, maşallah :)
-
waaay mor Vtec hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. :)
-
kaRDesım masallh ama bı onerım varr focus u orjınal jantlarylaa bı yere basmayı denesene ınan sasrcksın bu kadarmı guzel olur dycksın bu jant lasTIkle bu arAba... NEden dICen gecen gun bıtane GRdum soyle dıım gerCEkten cokk baba olms bende basık HASTasıyıım arabam yerlerde ama onu grnce bıu hayran kaldım dene bence bı ;)
-
focus st170 far ve sislerle cok sexy olur kanımca :)
2 aracta hos duruyor kazasız belasız..
-
Maşallah 2 araçta geyet şık.
-
-
renk ve plaka 10 numara olmuş :D jantlarda yakışıklı ama biraz büyük kaldığı içinde araç yüksek duruyo :D kazasz belasız..
-
pc ilanındaki resimlerde kötü duruyorda bu resimlerde daha bir alcak duruyor :)
-
VTEC in süspansiyon tamamen standart. jantlar çıkacak herhalde öle planları var :) oda basar arabayı yakında:)
benim aracımında basıklığı gayet yeterli benim için. Koni+Fk yay 4cm lik yeter daha fazlasınde sürülmüyor yollar *****.
-
Alıntı:
sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı
focus st170 far ve sislerle cok sexy olur kanımca :)
2 aracta hos duruyor kazasız belasız..
zaman bulsam yapıcamda. zaman yokki bazen 7 gün bile çalışıyorum :(
-
Eskilerden meshur MOR. Ortada yoktu bayadır :) Hayırlı olsun alan arkadaşa. Motoru eskisi gibi dolu mu hala?
-
motoru stock. baştan aşağıya bi elden geçirilip atmosferik belirli planlar var bakalım :)
-
maşallah araçlar çok şık
vtec teki jantlar yaklaşık bi 3 sene önce bendeydi :) kenarları hala çizikmi tamir oldumu
-
maşallah araçlara. hayırlı olsun.
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlar çok şık
vtec teki jantlar yaklaşık bi 3 sene önce bendeydi :) kenarları hala çizikmi tamir oldumu
eraycım evet çizik :) güzel duruyorlarda ağır kalıyor araba 18" lerle.
-
içerenköy carrefour dan çıkarken çizmiştim :D bitane baaayan şoför sayesinde yazık oldu tr de tek olması lazım o jantlar :)
tekrar meaşallah
-
walla ne yalan sölim oldum olası sevmişimdir bu MOR vteci allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin :) kanka focusunda maşallahı var :) formunu koruyo