Daha geçen gün denk geldim. Merter E5te sağ şeritte mercedes seyrederken emniyetten fiesta gelip sıkıştırdı. Birbirlerinin üstüne sürdüler vs en son indiler, ben de durdum bir de motorlu kurye durdu ayırmaya...Tam ayırdık derken fiestalı gitti arabadan silah çıkardı, polisim vs ayakları yaptı klasik...Motorcu tuttu elinden, bindirdi arabaya zorla. Sonra fiesta emniyetten bastı devam etti. Mercedes sahibi şoktan arabaya binene kadar ben bastım peşinden ve ilerde duran 3 tane motorlu yunusa ihbar edip, yakalattım fiestayı ilerde yol tıkandığında. Silah çektiğini vs anlatırken arkadan mercedes sahibi de geldi sonra ben ayrıldım.
Böyle durumlarda kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bulunun. Karakoldakileri boşverin direk
EGM - Emniyet Genel M &
www.istanbul.pol.tr adreslerinden konuyu detaylı anlatın, plakayı ve eşgali bildirin. Polisim dediğini her fırsatta dile getirin. Fotoğraf çekebildiyseniz onu da ekleyin.
Hiçbir polis isterse kralı olsun normal trafikte seyrederken yolunu kesemez, dayılık yapamaz, silah çekemez. Böyle bir dünya yok.