100 bine kadar spor araba...
Çok arada kalmış durumdayım... Seçeneklerim
1999-2000 porsche 911 carrera cabrio
2008-2010 Audi TTS
E46 M3
2008-2010 Audi S3
Cooper S
GT86
VW Scirocco
RX-8
Günlük kullanmıcam yani işe git gel falan olmayacak.Aldığım aracı uzun süre kullanan biriyim al sat sevmem aldıgımı en az 5 sene binerim en az.. Kalbim herşeyim 911'i al diyor... (çok temiz bir cabrio buldum siyah..) M3 çok istiyorum bisürü var sahibinden de ama nasılsa hepsi kazasız ve hepsi tertemiz..... M3 lere bilmeden alırsan saatli bomba diyorlar.. Audi TTS hem yeni araba hemde m3 kadar hızlı ama m3 ve porsche un o efsane ruhu yok... S3 hızlı ama kasası normal a3 gibi yine m3 porsche veya tt nin havası yok s3 de... Gt86 çok seviyorum ama yavaş alet.. Rx-8 - scriocco - cooper s de m3 veya porscheun yada tts in yanında çok yavaş kalıyor... onlar en son seçeneğim.... Siz ne önerirsiniz ? Uzun süre binebileceğim beni üzmeyecek çok fazla değer kaybetmeyecek (kolay satılıp satılmaması sorun değil) vede bastın mı hakkını verecek bir araç almam lazım.. Konuyuda gören bu tarz aracı olan veya temiz tanıdıgında olan satan varsa teklif alabilirim.Veya şu atıyorum şu model de iyidir diyen belki aklıma gelemeyenler vardır.. Teşekkür ettim.