babaya telefon alma vakti geldi . kullandıgım 6 yı verecegim.
kullananlar hangisini tavsiye eder.
Printable View
babaya telefon alma vakti geldi . kullandıgım 6 yı verecegim.
kullananlar hangisini tavsiye eder.
Baba kaç yaşında bilmiyorum ama plus büyük gelebilir :)
benim babam hala samsungun çelik kasa telefonun kullanıyor ameliyatla aldırıcam en son :)
s iyidir ikisinden biri seçilecekse s alın
6 idealdir.
Tabiki 6s arada A9 işlemci gibi kocaman bir fark var. +5 boy yapar en az :))
6S PLUS bence ama :( fiyatları araba parası
Bence direk 6S, babamda 6 Plus var babamın eli büyüktür onda bile çok abes duruyo :) Telefon dediğin küçük olmalı, 6 Plus yazın sıkıntı olur şortla falan.
Ben 6S alırdım
6 PLUS kullanıyordum büyüklüğünden ve bir kere yamulup apple storedan birebir değişimden sonra telefondan soğuyup 6s aldım. 6S
Aynı ikilemde kaldık. 6S küçük gibi duruyor ama gayet yeterli büyüklüğü. Alt köşeden üst köşeye parmağım uzanmıyor öyle söylim. Şarjı daha uzun gidiyor diyorlar ama hemen hemen aynı gidiyormuş. Kesinlikle 6S.
Biri golf 6 diğeri golf 7. Aynısı. O yüzden hangisi ucuzsa o, illa iphone gibi 1gb ramli bir cihaza para verilecekse tabi.
6S candır.
6s için 6 yı satmaya değmez.7 yi bekleyin bence.
Edit geri gelsin yanlış anlamışım soruyu :)
6 veya 6s iyidir.Plus'ın kullanımı bana göre rahatsız edici.
Babadan babaya değişir. Benimki 4s kullanıyor memnun. Senin yerinde olsam 5S alırım. Fiyat daha uygun ve cepte daha iyi oluyor 6 lar fazla büyük gelir
Bence 6s tercih edilmeli 7nin çıkmasına 7-8 ay var, çıktığında plus olanı alınır mis gibi olur:)
Amerika'dan 6s Plus en güzeli olur :)
Yaklaşık 3-4 ay oldu 6s Plus kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
Bu cihaza alıştıktan sora zaten 6 veya 6s çok küçük gelecektir.
3 arkadaş aynı zamanda aldık ve sürekli cepte taşıyoruz telefonları şuana kadar her hangi bir bükülme veya yamulma durumu olmadı.