S.a arkadaslar 0 seat leon alicam kismetse fiyat konusunda yardimci olabilecek bayiide tanidigi olan varmi aramizda ?
Printable View
S.a arkadaslar 0 seat leon alicam kismetse fiyat konusunda yardimci olabilecek bayiide tanidigi olan varmi aramizda ?
konuyu baltalamak gibi olmasın ama 2015 aralıkta 1.2 tsi dsg leonları 60binden veriyolardı
bayilerde o fiyatlardan varsa ben de takipteyim konuyu
Isyerinden arkadas dizel manuel doluyu 65e aldi, dogus + yil sonu indirimiyle
Bana varsa indirim sagliyabilecek bi tanidik lazim arkadaslar
+1 banada lazım bende dizel leon almayı düşünüyorum
2 araç olursa daha uygun olur diye düşünüyorum paket önemli değil 4.aracım olacak
Sadece şehırdışına gidip gelirken binicem takipteyim
1 tane daha dizel Leon ekleyelim. Yakın bir arkadaşım alacak. 3 araca güzel fiyat verirler.
Bir tanede ben alayim 4leriz. Okey atarız :D
İbiza bakiyorum bende.
ciddi ciddi alıcaz yokmu tanıdık günceliii :)
Benim Göztepe' deki Erya Otomotiv' de sigorta bölümüne bakan tanıdığım var. Satış danışmanlarına yönlendirip yardımcı olur sanırım.
Avek Seat'dan birine yönlendirebilirim.
Ciddi bir indirim olacaksa eğer bende alabilirim. Aslında bi 15 kişi fln olabilsek filo olarak çok güzel fiyatlara alabiliriz ama tabiki filo almak için ne gibi şartlar gerekiyor şirket vs olması gerekiyor mu onu tam bilmiyorum.
Çok giden modellerde arkadaşlar deli gibi bir indirim olmuyor bilginiz olsun.örnek olarak 73.500TL'lik arabayı size 72.500 falan yapıyorlar leon fr için diyorum ya biraz daha indirim yapın desenizde yapmıyorlar çünkü 5 dk sonra o araba gidiyor.
Dizel loen'larda çok indirim var benzinli leonFR'larda çok indirim yapmıyorlar zaten bayi'ye daha araç gelmeden satılıyor.Yok yok satıyorlar.
Şunu da belirteyim 74,000 liste fiyatı olan arabaya çat diye 5,000 indirim yapıyor bayiler sonrası sizin yeteneğinize kalıyor.
Aslında anadolu bayilerinde fiyatlar daha da düşer gibime geliyor?
Gercekten güzel bi fiyat verirlerse fr alırım bende. +1
Dizel mi benzinli mi hangi donanım olacak söylerseniz fiyat alırım doğuş maslak'tan..
Doğus oto esenyurtta satış temsilcisi arkadaşa yönlendirebilirim .
Bayiler arası fiyatlar 200-300 lira dışında aracın stok yaşı aynı ise farketmez. Onun için kombinasyonu istediğiniz gibi olan aracı almaya bakın.
En iyi fiyatlar İstanbul bayilerindedir. Anadolu bayisi tekel olduğu için bazen fiyatları arttırabiliyor.
Dizel leonda indirim var 5000 civarı fakat FR'lerde o kadar yok.
Pazarlık şansınız çok fazla olmaz danışman size dip fiyatı söylediyse istediğiniz kadar pazarlık yapın o diptir:)
Telefonda çat diye 5000 indirdi gidincede 2000 daha indiriyim mantığı düşünmeyin.
Aracın filo olabilmesi için 3 araç ve üzeri "aynı ruhsat sahipliği ve aynı anda alım" şartı vardır.
İlgilenen arkadaşlar PM atabilir yardımcı olurum.