Merhaba arkadaşlar, maksimum 50bin TL cabrio, şekli şemali yerinde, ne alınabilir ?
e36 ya o kadar para vermek hiç içimden gelmiyor, cooper aklımda var, CLK kesinlikle olmaz :)
Printable View
Merhaba arkadaşlar, maksimum 50bin TL cabrio, şekli şemali yerinde, ne alınabilir ?
e36 ya o kadar para vermek hiç içimden gelmiyor, cooper aklımda var, CLK kesinlikle olmaz :)
Belki evlat olur ama çok hoşuma gitti ve acayip orjinal duruyor.
Loading site please wait...
EOS alınıp ön taraf Scirocco' ya çevirilebilir.
lotus u al salona koy izle.
opel twintop var 180 lik 230 bg kadar oynarsın güzelde olur. Kırmızı koltuklu al :D
lotus en çirkin cabrio ödülüne aday olur. o nedir öyle yahu (:
Lotusu nüfusta kaydettirmek lazım :D
Yine satılabilirlik açısından e36 e46 olabilir
Saab 9-3 tavsiye edebilirim. Özel olarak plasti-dip yapılmış bir araç.Her şekilde dikkat çekmektedir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74011588/detay
ilanla ilgim yoktur
Saab 9-3 lere yönelirdim ama biraz evlat olur volvo c70'te olabilir
NOT:focusu yolda arkadan görsem gözlerimi kapatırım görmemek için
Hocam bence 308lere bir göz atın.İçi taba ve navigasyonlu beyaz bir 308 çok yakışıklı duruyor bence,üstelik hardtoplı.
Astra H Twintop.
astra cabrioların opc body kitlisi ciddi ciddi güzel duruyor.tavsiye edilir.307cc lerinde 2.0 motorluları vardı sanırım.biz alıyorduk vazgeçtik trim seslerinden dolayı.
Kronik hataları varmıdır bilmiyorum ama hem 4 çeker hem cabrio hemde güçlü bir alet her türlü çok keyifli olacaktır diye düşünüyorum. Şekli şemalide yerinde sayılır.
- Temiz bulunursa 1.8t TT ,
- Volvo c70,
- Astra H twintop
- 308 cc arkadaşımda vardı içindeyken inanılmaz güzel geliyor, çok dikkat çeken hoş bir araç. Fakat ilandakilerin %99.9 u 1.6 140 lık 4 ileri otomatik. Yakıyor, gitmiyor vs vs..
slk 200 tavisye edeblirm
maksat üstü açılsıın sorunu fazla olmasın derseniz
opel astra ve meganelerın cabriosuna bakablirsiniz
Bütçe biraz zorlanırsa + biraz da iyi pazarlık yapılırsa
Madem CLK veya E36 istenmiyor, şöyle ruhlu bişey olsun..