-
Blackpearl rx8 r3
Arkadaşlar herkese merhaba, uzun zamandır paylaşmak istiyordum ancak vakit bulabildim :) Onun içinde bol bol fotoğraf paylaşıyorum :D Fotoğraflar thumbnail şeklinde üzerine tıklayarak hepsini görebilirsiniz...
Arabam 2011 model RX8 R3 ve son yaptığım modlarla beraber APR ön splitter, arka kanat, Craftsquare aynalar, HR yay ve spacer, ACT baskı balata, BHR hafif volan, BHR ateşleme sistemi, AEM V2 cai, Racing Beat header, 70mm düz boru, Greddy Evo TT son susturucu var. Lafı çok uzatmak istemiyorum JDM sevenler buyursun :surucu:
[IMG]http://i.share.pho.to/ffccabc9_c.png[/IMG]
-
Maşallah pilotumuz araban çok iyiii :))
-
Öndeki ek harici her şey çok güzel, maşallah kazasız belasız kullanın.
-
ah bea ne tatlı bir şey bu, kanadını yidiğim ya :D
Maşallah kazasız belasız. Şu rx 8 lere baktırıyorsunuz böyle en sonunda o şeytana uyacağım o olacak :)
-
MaşaAllah, Rabbim kaza beladan korusun. Kanat çok farklı hava katmış abi ama nedense öndeki lip çok abartı geldi .
-
Maşallah balckpearle kazasız belasız kullanın.
-
Aküsüde yeni :D
Sonunda konuyu açtın yavrum. Mayıs ta AYT deyim. Biraz prof çekim yapalım olmadı.
Bu arada maşallah.
-
ben çok beğendim, normalde sevmem bu arabayı ama kombinasyon güzel olmuş. allah kaza bela vermesin :)
-
Kazasiz belasiz,araba cidden cok iyi duruyo. Bu arada bu wankel motorlarin omru nedir? Kime sorsam 50k,70k da bir yeni motor koyuyolar. Zaten motoru koyanda direk ilan aciyo.
-
maşallah Allah kaza bela yüzü göstermesin
bu yaz bende kanatlanırım diye düşünüyorum :)
-
Maşallah egzozlar hariç çok iyi
-
Maşallah tam kararında duruyor.
-
Maşallah hakan cok güzel yaptın aracı Allah tekerine taş degdirmesin. Apr Parçalar RX8'i ciddi anlamda değiştirior. Darısı benim basıma :D
-
Kaptan Jack Sparrow'un Siyah İnci sevdasını şuan anladım :)
-
Tam kafamdaki gibi olmuş , Maşallah
-
çok zalım, maşallah. Kazasız belasız :)
-
Eski kasa rx8 varmiydi sizde daha önce
-
şu aynalara bir türlü ısınamadım ya :) maşALLAH kazasız belasız sürüşler
-
Bu kanat arabayı tutarmı? kanatlı kanatsız denemeniz oldumu hiç?