2000 model porsche almak ? Fantezi mi yoksa denenmeli mi?
Öncelikle herkese selamlar. Halihazırda 147 q2 kullanıcısı olarak alfistiliğe devam etsek de daha ilk araç bakmaya başladığım 1.5 sene öncesinden beri aklımın bir köşesinde ufak bir heyecanla karışık hayalim var.
Şu an iyi-orta bir araç alayım azıcık da güçlü olsun desen (150 hp üstü) zaten 100bin liralara çıkıyor piyasaya. Boşun dolusu golf için 90 bin istediler. (Golf'e sözüm yok, sadece c sınıfı bir araca yüksek güç vaadetmediği sürece 100 bin tl bağlamak bana saçma geliyor) Ben de diyorum ki o paralara çıkacak olursam gerçekten edecek ve keyiflendirecek bir araç alayım.
Nitekim 147 q2 'yi de benzer düşüncelerle aldım. Ve üretildiği yıla ait marka hayranlığım bir yana gerçekten en iyilerden birisi olduğunu düşünüyorum. Olur da ilerde satacak olursam şimdiden bu konuda da kafam netleşsin.
Başlıkta da belirttiğim gibi, 2000 model bir 911 veya 1997 boxster almak ne derece güvenilir bir iş olur?
Genel yargı herkeste model yükseltmek yönünde. Hatta güçlü araba isteniyorsa sık alınıp satılan marka modellerden bunu yapmak belki daha mantıklı ama gerçek bir premium araç isteği de aklımı kurcalarken mantıklı seçimi sonra yaparım diyorum.
Yazın sonunda güzel bir 911, 16 yaşında olsa bile tat verir keyif aldırır mı? Kullanan, eden, fikri olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Gerçi 147'de dahi yerel ustalardan yana çekincem oluştuysa, bu tarz bir işe girersem heralde kendim halletmeye çalışırım herşeyini :D Ya da her bakım ve benzeri durumlar için merkezi yerlere giderim.