-
Tu5 VTs Bulgar Plaka
-
[QUOTE=SiMaO;8075584]Sofia'a dayımı almaya giderken bi araca baktım yolda telefondan arabalara gitmişken bakıyım derken aracı aldım geldim :D
Şuan bulgaristanda garajda yatıyor kısmetse yaza plakasını 1903 yaptıktan sonra orta kısmını getirmeyi düşünüyorum :)
Orta kısmını getirmek derken?
-
Maşallah diri duruyo ne kadara mal oldu acaba ? Kaporta durumu boya değişen olarak nedir?
-
Maşallah araç çok güzel duruyor orta kısım derken
-
Araç güzel duruyor maşallah kazasız belasız kullanın. Fiyatlar ucuzdur sanırım bize oranla.
-
Plakanin 8355 olan kismi yani , eksik yazmisim duzeltirken. A 1903 MT mesela plaka boyle bisey olucsk.
Km 127 bin . Boya degisen sorunu yok 1400-1500 liraya geldi bana
-
Burda olsa +20 lira. Şaka gibi ya.
Maşallah. Tam oynamalık bir araç. Gule gule kullan
-
1500 ???? CILDIRIYORUM.
Kazasız belasız
-
-
masallah sinan hayirli olsun sanziman problemi vardi yanlis hatirlamiyosam yaptirmis mi?
-
-
Maşallah çok güzel duruyor paspaslara bittim..
-
Maşallah, kazasız belasız günlerde kullanın. Yazın türkiye'de gazla kışın koy garaja gel çok güzel ya :)
-
Maşallah. Çok güzel duruyor. Kar daki fotograflarıda çok güzel olmuş. Kazasız belasız.
-
fiyat ağlattı , kazasız belasız maşallah
-
Harbiden o fiyat ne ya.. Kazaasız belasız inşallah
-
Teşekkürler arkadaşlar. Fiyat dediğiniz gibi bi telefon parasına. burda jant alıyoruz o paralara. Denk geldi biraz yoksa 2-4 lira arası değişiyo fiyatlar bulgaristandada.
-
allah kaza bela vermesin sinan güzelmiş loo araç :D 2 sene mevzusu çıktımı benimde dedemle annannem emekli ordan alayım bende bişeyler aypon 5 parasına
-
Kankacım güle güle kullan allah kaza bela vermesin, benim vatandaşlık gelse de gidip seninle alsak bir şeyler şuradan :)