sLm ßéN qadiR 17 yaşndayıM
saqaryadanıM
aracım yok ;) bu kadar yeterLidir umarım ?;)
Printable View
sLm ßéN qadiR 17 yaşndayıM
saqaryadanıM
aracım yok ;) bu kadar yeterLidir umarım ?;)
hoşgeldin....
hoşßuLduq..
hoşgeldin..
Hosgeldin de burası msn veya chat sitesi degil...
Türkçede ''K'' harfi diye bir harf var, forum kurallarına uyalım.
Hosgeldin..
Hoşgeldin ..
-Ekbilgi ;
ßAlıntı:
Yunanca β harfi ile karıştırılmamalı.
ß Almanca'da kullanılan bir harftir. Sık sık Yunan alfabesinin bir harfi olan β ile karıştırılır. Ancak ß lâtin kökenli bir harftir. Almanca'da çoğu zaman Ş ya da Z olarak okunan S harfini kesin ve keskin bir şekilde kendi sesi ile okutur. Großmutter, Straßenbahn gibi... "ß" harfinden önce gelen sesli harfler uzun okunur. Bu harfin kullanımı 2000 yılında resmi olarak kaldırılmış yerine çift s harfi kullanılması zorunlu kılınmıştır.
Alıntı:
Qq Türk alfabesinde bulunmayan bir harftir. Genel olarak K sesi vermesine rağmen birçok dilde kendisinden sonra U harfi gelmesi gerekir. Bu durumda ise [kʷiː] sesi verir. Mesela Latincedeki qui ile cui arasindaki fark da bu şekilde açıklanabilir. Azerice'de kalın bir K sesi vermek için kullanılır. Bunun haricinde Arnavutça'da da kullanımından sonra K sesi gelmezi gerekmez. Harfin adı Türkçe olarak Kiu şeklinde söylenebilir. Türkçede günlük kullanımda Q yaygınlık kazanmamıştır.
tamam kendi ismini farklı yazıyosunda illerin isimlerini normal yaz onlara saygın olsun lütfen
hoş geldin canım
:)hoŞbuLduk hoşbuLduuk;)
süPer karşıLadınız saoLun yazı tarzımın bu kadar oLay oLması şaşırttı beni enteresan bi kişi uyardı yazımı düzelttim dime dierlerinin uyarmasına gerek yoktu bence neyse sağlık oLsuN
Kardeşim hoşgeLdin...Hadım etcem ben seni..:)
Hoşgeldin Kadir adaşım genç kardeşim.Bu sitenin farkını daha girerken hissedersin tıpkı adımızın ne kadar değerli olduğunu hissettiğimiz gibi ..
Gadir veya qadir değil Kadir ;)
hoş geldin.