Merhabalar
Bir arkadaşım muayene gitti diş oranları uygun olmasına rağmen tarihten bırakmışlar bu konu hakkında bilgi olan var mı ? (2011 12.ayı üretim)
Printable View
Merhabalar
Bir arkadaşım muayene gitti diş oranları uygun olmasına rağmen tarihten bırakmışlar bu konu hakkında bilgi olan var mı ? (2011 12.ayı üretim)
Yanlış anlamayın bence iyi yapiyorlar bu uygulama ile, insallah her istasyonda gecerli olur. Lastikler eski olunca kaza riski cok artiyor. Maddi durumu kotu olanlar icin zor olacak maalesef:(
bendede 2011 var haziranda görücez ne olucak diye ama bende doğru bir uygulama keşke hepsi yapsa bir standardı olsa lastik çatlamış patlamış dişi var diye binen çok.
maddi durumun kötü ise arabaya canını emanet etmeyeceksin ozaman kardeşim. hep söylüyoruz forumda şu paraya araba arıyoruz diye konu açanlara, paranızı sonuna kadar yatırmayın araç fiyatına diye. bunun işletme maliyeti var...bende param olmadığı zaman yatırıyorum arabayı yada binmek istemiyorum. kusura bakmayın ama uygulama doğru. he benim lastikler temiz duruyor ama bırakırsalarda yapcak bişi yok dicez alıcaz mecbur öyle yada böyle.
yalnız 2011 tarihi çok eski değil her yere raf ömrü 10 sene diyorlar ama kullanım ömrü kaç sene acaba? bana göre max 5 senedir.
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...mnTzffAk0Q_M4Q
Boyle birsey var ama..
Tarihin önemi yok muaynede
benimde ön cam bi uçtan bi uca kadar çatlak ,,acaba muayeneden gecermi acaba,,cam daha sonra degiştirecem,,birde km hız göstergesi çalışmıyo
Sürücü kapisindaki lastik ölçüleri tutsun ve dis derinligi 4.0mm altinda olmasin
Geçer:)
aynen yetiştiremessem eksikleri o şekil bi şansımı deneyim ya herro olur ya merro:)
cam yan sanayi değilse orjinal cam geçiyor. ama görüşü etkilemesse.
Mesele maddi yönden değil yarın birgün başımıza gelir bilgimiz olur :) sanırım çatlak var diye bırakmışlar bende var 2011 heba olmasın lastikler
Benim araçta 5 yıllık lastik vardı fakat diş derinliği yüksekti. Sıkıntısız geçti..
O da incecik olmuş :)
Muayene için araçlarda 1.6mm; motosiklette 1mm sınır.
Ömürle ilgili bir şey demiyor.
http://www.tuvturk.com.tr/images/pay...-muayenesi.pdf