http://www.ntv.com.tr/turkiye/ozgeca...H0a6Rim0CwMdpg
Printable View
Çok bile yaşadı..
Tuh be uzuldum bak. Bir mermiyle cok aci cekmeden gitmislerdir simdi. Canli canli bileklerini kesecektin ipn.lerin, kendileri nasil yaptiysa oyle yapacaktin.
Bir yandan bunun cezası ölüm kadar kolay olmamalı diyorum bir yandanda verdiğimiz vergilerle bunların beslenmesi boğazından bir yudum bile su geçmesi zoruma gidiyor.
Yazik oldu surundurmek lazimdi it i ......
Amcası Yaşasın Arslan, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, "Neden diye sordum. Cevap bulmak için çaba harcadım. Şu an çok net söylüyorum üzüldüm, ölmemeliydi. Bu kadar basit ölmemeliydi, yaşamalıydı. Her gün bu acıyı yaşamalıydı. Annesi ve babası iyi değiller" dedi.
Amcasıda aynı düşünce içindeymiş
Kurtuldu puşt..
adalet bir şekilde vuku buluyor
İnşallah babası Yaşar'da bir ömür evlat acısı çeker!
Iyi olmuş amk evladına
Vicdanın adaleti derim ben buna çabuk ayrıldı aramızdan götünü cam kırığıyla kesecektik daha!! Hep derim çocuk ve kadın varsa işin ucunda kana kan, bu konularda idam gelmediği sürece infaz gelir devlet artık uyansın be.
Bu sitede haber olduğun da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmasıysam da hep söyledim içeri de adaletini bulur diye bulmuşta. Cezaevinde adalet sistemi farklidir. Kurtuluş olmamıs onun için ölmek nerede olursan ol herkes yaşamak ister ölümden herkes korkar. Ayrıca bildiğim kadarıyla hücrede kalıyorlardı baba oğul onyüzden silahla ölmüş zaten hücredeki adama silahla sıkmak bile kolay bişey değil büyük ihtimal başımızdaki büyükler fişi çekti. Bu arada rn geç 2 sene içinde idda ediyorum babası ve yardım eden arkadasının da haberini duyucaz
Onun hakkı kurşun değildi. Her gün s.kmeleri lazımdı onu. Kurtuldu benim gözümde. Allah onlara cezaların en büyüğünü verir inşallah.
kurtulmuş *** lalesi.
Yemin ediyorum üzüldüm ya öldüğüne daha çok çile çekmeliydi resmen kurtulmuş pezevenk adi köpek
Daha öncede dövüp komaya sokmuşlardı ama böyle basit olmamalıydı elden ayaktan düşse bile o parmaklığın arkasında ölmek için her gün dua edecekti neyse babası kaldı inşallah o gebermezde o yaşar acıyı tek te kaldı şimdi içerde
Kursun cok kolay bir ölüm sekli, her gun bir parmagini keseceksin, beni oldurun diye yalvaracak oldurmeyeceksin, dinlenip dinlenip doveceksin.