Öncelikle selamlar arkadaşımın jaguar s type'ın da bı sorun oluştu bu gece aracın debriyajı düştü vites geçmiyor sizce sorun neden olabilir ?
Printable View
Öncelikle selamlar arkadaşımın jaguar s type'ın da bı sorun oluştu bu gece aracın debriyajı düştü vites geçmiyor sizce sorun neden olabilir ?
debriyajı düştü ne demek anlayamadım?
Debriyaj boşta vitese geçmiyor araç
Debriyaja basınca hiç hiş yok yani
kaçırma var mıydı bundan önce? baskıyla ilgili olabilir.
Yoktu bişey hatta pompa valant dişlisi 0 değişti daha yakın zamanda
Debriyaj üst merkezi diye tahmin ediyorum abi.
hani bilmiyorum tam sistemini ama debriyaj teli olabilir, baska da bişey gelmedi aklıma abi geçmiş olsun
Abi ayağınla debriyaja güç uygulayıp ittirdiğinde üst merkez kablo vasıtası ile alt merkeze bildiriyor.Alt merkez ise mekanik işlemi yapıyor,rekor yardımıyla hidrolikten yağ çekiyor.
Zor bir parça değil lakin Jaguar tecrübem hiç yok.Nasıl tedarik edilir,kim takar bilmiyorum.
Tedarik kolay bulgarıstan dan getiririz de işte kım takıcak o sorun insallah senin dediğin gibidir de ucuz yırtarız
Debriyaj Alt Merkezi bitmiş, fren hidrolik kabı boşalmıştır, oraya biraz hidrolik ekleyin debriyajı pompalayın sorun sizi sanayiye götürecek kadar çözülecektir.
Debriyaj alt merkezi çok pahalı bir parça değil,değişim için de çok büyük ustalık gerekmiyor.
Az önce baktık arabaya debriyaj çalısmıyor hiç bi şekilde yumuşamış resmen altına baktık yağ gözükmüyor
debriyaj rulmanı da sıyırmış olabilir, debriyaj alt merkezinde sorun da olabilir... kafası çalışan bir usta sorunu hemen tespit eder, çok korkulacak bir şey değil...
Aynen bencede korkulacak bir sorun yok alt merkez sorunu olabilir iyi bir usta fazla masraf çıkarmadan halleder.