Aile-Spor Araç Kararsızlığı
Herkese iyi günler. Uzun zamandır forumu takip ediyorum sayenizde birçok şey öğrendim. Maddi durumumu yavaş yavaş toparlamayla birlikte bir arayış içine girdim yaklaşık 2 aydır uygun bir araç arıyorum fakat tam anlamıyla karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorum. Max bütçe 65bin TL. Aracın sportif olmasını ve aileye de uygun olmasını istiyorum. Kendi listemi söyleyeyim favorim impreza wrx sti 65 bin civarında bugeye sti'lar oluyor fakat şun anda temizini bulmak çok zor kriterlerimi tam anlamıyla karşılıyor gibi fakat 2.elinin olmaması ve polislerle başının dertte olması türkiye şartlarında düşündürüyor. Diğer düşündüğüm 3 arac ise mazda rx-8 fn2 type-r ve leon cupra. Bu araçlar hakkında bir sürü konu okudum gerek bu forumda gerekse diğer forumlarda. rx-8 cok sevdiğim bir araç fakat riskli bir araba. type-r ise ideal bir arac gibi duruyor fakat yıl olmuş 2016 artık turbolu araç devri oldugunu dusunuyorum. leon cupra ise motoru çok iyi fakat dış gorunusu normal bir leondan farksız oldugundan beni cezbetmiyor. Düşüncelerinizi lutfen esirgemeyin düşündüklerimi tam anlamıyla anlatamamış olabilirim başka araçlarda önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler