Arkadaşlar selamlar. Hepiniz beni maxima'dan dolayı tanıyorsunuz gerçi ama bir sorunum var ve bu sorun olan araç hakkında hiç bir bilgim yok.
Hurdacı bir arkadaşım var, kendisi askerde iken pederi sırp plaka bir 3.23 Cabrio satın alıyor ihaleden. Bu ay itibari ile araç Tr plaka oldu. Arkadaşım olan kişi, işi dolayısı ile sürekli yol yapan birisi ve genç olmasına rağmen bu araba ilgisini çekmiyor. Şimdi ben bu araca talip oldum ama ilanlarda vs. yok ve aramızda bir fiyat belirleyemiyoruz. Yalnız ben şunu biliyorum araç toplamda 45K Tl'ye maloldu ve bende olabildiğince karlı çıkmak istiyorum bu alışverişten.
Sözün özü, 3.23 Cabrio 2001 model, kazası vs yok ama içi kirli ve biraz deforme olmuş, araç tenteli, bu araç hakkında neye dikkat etmem gerektiğini ve ne kadar ederi olduğu hakkında yorumlarına ihtiyacım var.
Araç bugün bende idi, gerçekten oldukça güzel hızlanması var, arkasını kolayca bırakabiliyor, dar mesafelerde çok güzel yanlıyor, bir de şunu merak ettim Tr'de bu araçtan yok dediler ama internette ilanı yok, bilen varmı bu araçtan olup olmadığını ?