https://www.youtube.com/watch?v=WbfaTgmlckA
Printable View
Konuya yazmayı unutmuşum Yeşil Mercedesteki beyfendi içimden geçeni söyledi valla :)
Toplulugun en buyugu 15 yasinda . Nasil bir org olmus tahmin etmek zor degil .
kesinlikle öyle :) zaten ***** kişilerde oradaydı :) Bir heyecanla gittim ama neler gördüm bir bilseniz :D
Piyasası +5 lira arttı. :/
İyikide zamanında satıp kurtulmuşum denilen anlar yaşadım izlerken....
İşin ilginç tarafı Mert Beyin Mustangi 2.defa geldi durdu orda millet gidip s2000lerle fotoğraf çekindi sonra ünal ünal diye bağıran çocuklar :D
yeşil mercedes'in içindeki ne söyledi tam anlayamadım :)
bugün birkaç s2000 gördüm videonun bugün çekilmiş olabileceğini düşünüyorum...
izmit dediğin yerde 3 tane s2000 15 dk gazlasın yol belli, alan belli herkes duyar zaten...
EĞER BUGÜN ÇEKİLEN BİR VİDEO İSE, biz şehiriçinde 5 dk beklediğimizde 2 tane ekip otosu 10 tane polis gelip bekleme durma hemen arabanı çek yoksa biz çekeriz diye koştururken
bu insanlar böyle şehri yarış pistine çeviriyorsa, yıkılsın izmit...
katılımcıların hepsini de tek tek tebrik ediyorum,
nasıl bir organizasyon kurmuşlarsa karışan yok görüşen yok istediğin yerde istediğini yap...
en fazla polis çevirir, yazdır cezayı koy sepete sonra çek iki video daha koy internete takılmaya devam, havalar da güzel...
bu saatten sonra s2000'e binilmez
E30'larında böyle böyle anasını belleyip saçma sapan para isteye isteye bitirdiler gözümde
oooo apaçiler toplanmış :D
görgüsüzle zenginlik birleşince ortaya böyle görüntüler çıkıyor.sonra sevgilisiyle tıngır mıngır giden camları filmli beyaz hyundai i20li cocuk 20 yaşındaki polise abi bağlama diye yalvarmak zorunda kalıyor.
***** tayfanın gidiceğini duyunca aracımla gitmeye korktum apaçinin teki gelir patlar asabım bozulur diye evde kaldım halen keşkeler yaşamıyor değilim ama :)
Yine aklıma ilk gelen
http://i8.imgiz.com/rshots/8803/gard...60_200x150.jpg
Garda
farzetki bu s2000'leri hiç görmedik:D
Bu dönme mevzusunu hiç anlayabilmiş değilim. Bir insan nasıl bir zevk alabilir ki bundan. Birde sürekli trafiğe açık alanlarda diğer insanların canını tehlikeye atacak şekilde yapılıyor bu hareketler. Eskiden kızların falan hoşuna giderdi böyle şeyler. Şimdi kızların da hoşuna gitmiyo aksine apaçi diyorlar. Neyin ısrarı hala bu çözemiyorum. Mantık hep aynı al bir tofaş yada bmw canını çıkarana kadar bin sonra sat başka bir tane al yine çıkar canını. Gerçi durumun artık tofaş ile bmw ile pek ilgisi kalmamış diğer marka ve modeller içinde canını çıkar sat mantıksızlığı fazlasıyla görülür olmuş.
Şuan gözümde;
Tofaş Kuş serisi = Fakir apaçi aracı
S2000 = Zengin apaçi aracı
2000 model altı Bmw = Orta halli apaçi aracı
Bunları gördüm mü uzaklaşıyorum oradan.