-
Mazda MX5 vs. Subaru BRZ
Youtube'da ve bir çok yabancı kaynakta karşılaştırmaları yapılsa da bu araçların , sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu ?
Mazda ve BRZ yi daha verimli karşılaştırmak için tabi ki MX5 in 2 litre olan motorunu ele almak gerekiyor.
Mazda MX5 2.0 Power Sense Donanımı(160BG - 200NM) = 152.500TL
Subaru BRZ 6MT (200BG - 205NM) = 144.000TL
Siz hangisini tercih ederdiniz ?
http://autocontentexp.com/wp-content...4/MoreNY85.jpg
http://s3.caradvice.com.au/wp-conten...ru-BRZ-S-1.jpg
-
İki arabayida seviyorum. Hatta brzye niyetlebdim bir donem.
Ama bence miata cok unique oldu.
Coook fazla saticak diye dusunuyorum
-
BRZ daha performanslı olsa da Miata'nın yeni karoser oluşu ve yaz sezonuna cabrio araçla girmek isteyenler için fırsat fiyatı; beni Mazda lehine oy kullanmaya mecbur kıldı :)
-
Güç aldatmasın, MX5 hafiflik avantajı ile BRZ ye göre hızlı.
-
miatayı çok beğenmeme rağmen BRZ diyorum.
-
içinin diğerine göre daha geniş oluşu ve çizgilerinin hoşuma gitmesinden ötürü BRZ'den yana seçimimi kullanırdım ...
-
Gönül subaru dedi ama miata çok yakışıklı bu sefer mx5e kullandım oyumu
-
Ben 1.5 mx-5 olarak kullanırım oyumu. 2.0 la arasında çok büyük fark yok. Sadece hafta sonu arabası için her yıl eşek yüküyle mtv ve alırken ötv ödemeye gerek yok.
1.5 üzerinde aradaki farkla güzel iyileştirmeler yapılır.
-
Brz-gt86'nın üstündeki o taksici jantı varken, daha kült seksi üstü açılabilen mx5 derim. hem daha yepyeni bir araç ayrıca. power sense donanımla brz den üstün
-
Bu yaz mx5 iyi gider bence (: Mx5 dedim bende.Brz de iyi ama ikisi arasında bence mx5 olmalı.Güzel tasarlamış takaşiler (:
-
Empati yaptım, kafalıklardaki bose la, power sense donanımındaki recarolarla mx5 alırdım, ama 1.5 ini, 2.0 olanı hem gereksiz pahalı, hem de 1.5 e gore aralarında cok fark yok. Yarı gazlamalı 9 litre yakması da cabası.
Ama aracı kuulanıcak kişinin boyutları da önemli tabi :)
-
ringde 1,5 mx5 ile BRZ arasında efsane bir fark yok.fiyat olarak 2,0 pahallı olacağından bende 1,5 mx5 derim
2,0 mx5 ler soft top olmayacak sanırım daha ağır olabilir bu sebeple
-
Oyum Miata'ya.
Hacim konusunda ise; Turbo olmadıktan sonra 2.0 litre arabaya o paraları ödemek gereksiz.
eğer 2.0 turbo, yaklaşık 230-250 hp olsaydı tercih edilmesi daha mantıklı olurdu.
-
mx5 in 1,5 turbosuz ve 1,5 200 hp turbolu versiyonu olsaydı 2,0 na yerine çok daha iyi olurdu.yada daha güçlü bir 2,0
-
Tercihim BRZ olurdu. Hem boxer hemde turbolama vs için daha kolay bir araç olur düşüncesindeyim.
-
MX5 ile tavanı açıp gezmek güzel ama SC BRZ daha sıcak geliyor :)
-
Her ne kadar arkaya oturanların ayağını kangiren yapsada Brz'nin 4 koltuk oluşu büyük avantaj. Ama günlük bir aracım varsa eğer Mazda 1.5 gerçekten çok çeldirici :D
-
-
1.5 Miata + SC veya Turbo +1.