Nurburgring ve SPA Track Days...
Onceden arkaladaslarimla planladigim 4 gunluk Track Day organizasyonunun yarisini bitirdim.
SiZlere cektigim birkac foto ile
Paylasayim...
2 gundur Ring'de guzel vakit gecirdik.
Kisaca ozet geceyim;
Cmtesi sabah M4 kiralayip grubun diger uyeleriylebulustuk.
Emir haric hepimiz araclarimizi kiralayip piste gazladi. Ben haric diger iki arkadasim hocalari esliginde gazladi. Ki onlar bizden 2-3 gun erken gelip buranin tadini onceden cikarmaya baslamislardi...
Bugun pist gec acildi,sonra yagmur indirdi. Bekledim ama gecmeyince ilk 2 turu islakda dondum sonra kurudu ve harika oldu. 3-4 kez kazalar yuzunden klasik kapandi. O sirada Devil's de yemekli vakit gecirdik.
Pist yine cokk eglenceli ve adrenalin doluydu benim icin...
İlk fotodaki RS'i kiraladim. Arkadaki RS ise tam hayalimde ki idi...
Sonraki fotodaki vosvos da inanilmaz ugras var... 2.5 litrelik Subaru Legacy motoru. Suan 179hp veriyor. Yazilim-egzantrik ve intake ile. Tr de olsa 200+ derlerdi :)
Sanzimani 5 ileri porsche
Frenler tarox 6 piston. Dynoda 247km gormus. Yolda 220 civariymis,***** aero cok kotu.
Hava sabah "4" dereceydi!! 2 gundur donduk zaten...
Son fotoda Ring ekibi ve iki safkan yarisci... Biri motor ile Ring'in rekorunu elinde bulunduruyor,digeri Vln-24 saat yarislari gibi organizasyonlarda basarili pilot....
Suan Emir ile Spa bolgesine geldik,burasi bildiginiz Spalariyla meshur bir yer. Yarin Francorchamps'da Track Day'e katilacagiz. Yine RS kiraladik...
Ayrintilari ve fotolari elimden geldigince paylasacagim...