stock mını S ı yaklasık 4-5 boy gecen bı 306 gtı,yesılkoyun arabası VE plaka.yorumlar sızden. vıdeodakı ufak kufurler ıcın sımdıden sorry
http://rapidshare.de/files/24750998/...06gt_.3gp.html
Printable View
stock mını S ı yaklasık 4-5 boy gecen bı 306 gtı,yesılkoyun arabası VE plaka.yorumlar sızden. vıdeodakı ufak kufurler ıcın sımdıden sorry
http://rapidshare.de/files/24750998/...06gt_.3gp.html
gayet başarılı..
stock bı typer varsa denemek ıstıyoruz bu arada...
ılgınc 306 nın mınıye o kadar fark atmasııı
306 daki adam vitesleri cok mu kayıpla degiştiriyor ne.
bu 3.20D 11 haziran izmir draglarına gelen gri 3.20XD mi aceba ?
Alıntı:
tunbullah Nickli Üyeden Alıntı
evet ılgınctır ama bızzat mınının ıcınde oldugum ıcın oradan bılıyorum...
11 hazırandakı benım Esved adındakı arkadasımın 320D sı xd felan degıldı arac.Alıntı:
1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı
320d 196 hp 430 nm tork olunca bıraz gıdıyor be dostum ayrıca manuel ;)Alıntı:
OmerRS Nickli Üyeden Alıntı
miniye 4-5 boy deilde 1 boy olmasın selçuk yaw
bazı adamların şu boy ölçüm sistemlerine hastayım :)
bana boy saymayımı ogretıyosun cem?ıstersen ogretıyım? ornek gectıgın arabanın on tamponuna arka tamponun dayalı ıse bu 1 boydur. gerısını sen hesapla. arabanın ıcınde olan bendım. adam bıze elıyle bye bye yapıp gıttı.. Tuna ydıremıyo bıraz farkı az soylemıs olmasın sana...Alıntı:
AL_3591 Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca madem oyle 306 ya atılan fark bellı vıdeoda gelsın cooperlada deneyelım yada senle nede olsa cooperı gecemeyıp aynı yurudun.. sıze atılacak fark ıle bellı olur 306 nın cooperı nasıl gectıgı
sakin olun....
benim arabam sizin arabaların iki katı o zaman selçuk hesabı ile ben 2 boy gidiyorum ahahahahaha:):):)
Ne bilim 4 lastik slick görünce XD zannettim :) Esved'le 1-2 muhabbetimiz oldu beyaz Corsa diye söylersen hatırlar beni... Sarı RS için bir-iki muhabbet yapmıştık da :) Tekrar tebriklerimi de iletirsen kendisine çok sevinirim...Alıntı:
Streeter Nickli Üyeden Alıntı
streeter sen bu boy ısını ogrenmıssın ama gormede zorluklar yasıyonn.:)))))
hıc olmazsa dun mcs alıp bugun soforlere gıder yapanlardan degılım :cool:Alıntı:
tunbullah Nickli Üyeden Alıntı
tıme trıal ıcın 4 teker slıcktı,ertsı gunde drag var dıye sokmedık onlerı. benıde hatırlaman lazım beyaz albea ıle kalkmıstım bendeAlıntı:
1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı
306 onurun arabasımı yoksa otekı 306mı?
ademın 306sı