-
Midnight Purple 200sx S14A
-
-
Maşallah boncuk gibi olmuş. Kazasız belasız
-
maaşallah kazasız belasız cezasız :D
Bu araç proje konusuz olmaz :D bu kadar emek var hakkını verin bizde görelim :D
-
Alıntı:
ZaZy Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah kazasız belasız cezasız :D
Bu araç proje konusuz olmaz :D bu kadar emek var hakkını verin bizde görelim :D
İlerleyen zamanlarda 1-2 gun ayırabilirsem oturup yazıcam heralde :puha:
-
Maşallah yahu bayılıyorum şu renge. Proje konusunu da görmek isteriz. Kazasız belasız binmeniz dileği ile :)
-
maşallah kazasız belasız. bence güzel bir proje konusunu hak eden bir araç.
-
Ufuk cum Allah Kaza Bela Vermesin İnşallah emeklerinin karşılığını Sorunsuz uzun süre keyfini çıkararak alırsın.
Bence Mutlaka zaman ayırıp ilk gününden son gününe anlatmalısın :) Bu zamanda Ticari amaçlı değil de gerçekten hobi olarak maddi kayıp düşünmeden yapılan proje çok az...Dyno sonucunu merakla bekliyorum..
Maşallahh
-
Maşallah sahibinden linkini sigtede görüp fotoğraflara bakmıştım. Açıklamada boya maliyet kısmı proje için araç kasası alınabilcek kadardı.Kesenize bereket kazsız belasız kullanın.Ben proje araçlarının uzun seneler yapan kişiler tarafından kullanılmasını seviyorum değişikleri yenilikleri takip etmesi zevkli oluyor.
-
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağolun.
-
Maşallah, telefondan girdiğim için yanlışlıkla dislike a bastım, kısa süreli bir panik yaşadım :)
-
maşallah rengi herşeye bedel olmuş kazasız belasız..
-
aracınıza ba-yıl-dım ! gerçekten başarılı. midnight purple renk cuk oturmuş :)
-
yiğitin s14 varken konuşuyorduk çok ciddi para harcanmış maşallah satılacak veya elden çıkartılacak bir araç değil o emeğe ve paraya ömürlük kullanılmalı.
-
Kazasiz belasiz.Bu kadar parayi keske sr20 ye harcamasaydiniz.proje biter bitmezde ilana koymussunuz, hayirli satislar
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
Kazasiz belasiz.Bu kadar parayi keske sr20 ye harcamasaydiniz.proje biter bitmezde ilana koymussunuz, hayirli satislar
SR20 çok küçümsencek bi motor değil bence doğru bi tercih yapıldı SR20'den devam edilerek.
-
Dunyada yuklenme sayilarina bakarsak neyin ne oldugu ortaya cikar. Millet bosunami ugrasiyor swap yaparak ? yuklenince kirilma orani cok yuksek bir makine malesef sr20. Basarili bir motor kesinlikle degil. Bu benim gorusum
-
Arkadaşlar iyi dilekleriniz icin tekrar cok tesekkur ederim ancak proje bitmedi hâlâ devam ediyoruz, ilana koyma sebebim satılaın diye değildir. Sr20det hakkiyla yapildiginda cok cok iyi hir motordur sadece parcalar 2jz den dahada pahali ama ben sehir ici alt devirleri dolu dolu bir arac istedim ve legal yoldan yapmak istedim tamamen zevk meselesi. Tekrar tesekkur ederim herkese
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
Dunyada yuklenme sayilarina bakarsak neyin ne oldugu ortaya cikar. Millet bosunami ugrasiyor swap yaparak ? yuklenince kirilma orani cok yuksek bir makine malesef sr20. Basarili bir motor kesinlikle degil. Bu benim gorusum
Dünya dakileri örnek alacaksak nismo nun kendi pist araci olan gtr R35 e 4 silindir swaplandı. Yine D1 Grand Prix de yarışan 600hp lerde birçok sr20det ve vet kapakli motorlar var, draglarda ise sr20 blok vet kapak ile 1300hp koşturan var. Swap daha uygun maliyette ve evet daha dayanıklı (2jz) ancak ben bu aracı drifte yada başka bir yarış da kullanmiyacağım şehir icinde ve yilda 3-4 kez piste ciksam fazlasıyla yeterli olacağını düşündüm ve alt yapiyi daha üst güçlere aktarabileceğim şekilde yaptık. Bahsettiginiz gibi kırılma olasılı tabiki var her motorun olduğu gibi, allah korusun böyle birşey başıma geldiğinde 0km rb26 nismo final edition swaplayacağım