-
Yeni E350D & 530D
Merhaba
A6 3.0 TDI Quattro (C7) aracimi sattiktan sonra yeni alacagimdan dolayi 2 arac arasinda kararsiz kaldim iki aracta assagi yukari ayni donanima sahipler yine 3.0dizel motorlar ayni gucte fiyatlarida ayni beni dusunduren ;
5 serisinin gorunumden dolayi cok sevmem M paket in (bence) yeni mercedesten daha sert durmasi
E serisininde yeni tasarlamis oldugu konsol ve komple tacho sistemi apayri..
siz olsaniz?
Mercedes-Benz E 350 d Avantgarde AMG Sport Distronic HUD ILS als Limousine in München
BMW 530d Limousine M Sportpaket Navi Prof. Xenon als Limousine in Berlin-Siemensstadt
-
Ilanı örnek olması açısından atıyorum aynı fiyatlarda daha modelli ve düşük kmli bulunur . O paralara hiç tartışmaya gerek yok ilacınız budur :
Mercedes-Benz Lang,AMG Style,Night Vision,Panorama,Soft-Cl,usw als Limousine in Kempten
-
BMW artık eskidi, yeni Mercedes E çok bomba geldi, ben olsam E tercih ederdim, hem performans, hem konfor.
-
E, 5 ve a6 uclusunu kullanmis birisi olarak. E serisinin oyuncaklari daha az olmasina ragmen son geldigimiz noktada kararimiz mercedesin "yildiz baska" sozunu hala hakettigini dusunuyoruz :)
Kiyasladigim modeller
E serisi 2013
5 serisi 2015
Audi a6 2016
-
bmw fanatigiyim ama oyum mercedesten yana.
-
valla bmwde kasa değişti değişecek yakınlarda, pek cazip yanı yok (m550d xdrive olmadığı sürece :D). nekadar e yi sevmesemde mantıklı duruyor
-
E yeni çıktığı için daha teknolojik içi güzel, ama f10 da eskimesine rağmen tank gibi konforlu ve sessiz araba.. pişman olan pek yoktur.
-
mayıs ayı otohaberde, a6 2.0 tdi, 5.20d, e220d karşılaştırması var. yeni kasa e serisi ikisinden de daha üstün gözüküyor ve genel puanlamada birinci sırada. 3.0 dizel için de sonuç benzer çıkar.
-
Yeni kasa E teknik olarak başarılı zaten diğer 2 rakibide yıl olarak gerideler ve eskiler bi hayli
Lakin eski olmalarına karşın bence hala A6 ve 5 serisi mükemmel araçlar
Yeni E serisi her ne kadar iç mekan ve teknik olarak çok iyi bir araç olsada Mercedes tarihinin en kötü dış tasarımına sahip aracı olarak tarihte yerini alacaktır
Biri bize o aracın C serisinden farkını gelsin anlatsın..
-
yeni E çok iyi oldu bence ikinci eli çoğalsın almak istiyorum en güncel kasa şuan çok arada kalacak bir durum yok bence
-
-
yeni e yi daha şimdi gördüm bindim arabadan sogudum yeminle.
normalde bmw severim ama bu bambaska olmus özellikle amg paket