Merdivenaltı vs Kurumsal Kiralama...
arkadaşlar zaman zaman kiralık araç konuları açılıyor forumda... Bayramda son dakika hanım benim arabalarla gitmek istemediğini yolda kalacağımızı söyledi :) şom ağız bir kere açılırsa benim başıma gelir, o nedenle bir sürü yerle konuştum, minivn tarzı bir araç istedim, dizel olsun doblo connect vs araçlara baktım genelde fix fiyat 1000-1500 tl idi, senet imzalıyorsun bir de... o kadar geç kalmıştım ki, BMW ye de sığmayız diye ya kabul edecektim ya da tatilden vaz geçecektim... son dakika GARENTA yı aradım, internet sitesinden sorgulama yaptırdım connect müsait görünüyordu fiyat da 977 tl çıkıyordu, hemen rez. yaptım, paartesi almaya gittiğimde connectin anahtarının kaybolduğunu, görevli ile otoparka gidip istediğim aracı seçebileceğimi fark almayacaklarını, hatanın kendilerinde olduğunu özür dileyerek belirttiler... gittim daha 2 gün önce satın alınmış bir KIA sportage kiraladım... hem tatilim rezil olmadı hem de rahat bir seyehat geçirdim, Allah muhafaza böyle bir olay bu merdivenaltı kiralamacıda başıma gelse, tatil iptaldi, kimse de arkasında durmazdı...
kendime not: son dakikaya kalma, hanımın sözünü gözardı etme ve kurumsal çalış :)
geçmiş bayramınız kutlu olsun...