Cookies and JavaScript support required
Daha önce sayenizde golf R ve discovery araýmý aldým
Þimdi bunu almaya niyetlendim ÖTV tam ithal diyorlar ancak neyin nesidir bilgim yok
Teþekkürler
Cookies and JavaScript support required
Daha önce sayenizde golf R ve discovery araýmý aldým
Þimdi bunu almaya niyetlendim ÖTV tam ithal diyorlar ancak neyin nesidir bilgim yok
Teþekkürler
2014 sonrasý ithal arabalarda eskisi gibi düþük fatura olayý yok olmuþtu
Yinede ötvyi muameleciye sorgulatmak lazý
Hiç bilgisi olsan yok mu bende merak içerisindeyim. Sanki arka tampon ve çamurlukta çizikler var gibi ilandan gözüken.
bende gördüm onlarý içime pek sinmedi
aslýnda hiç düþünülmeyecek araç ama . . .
Loading site please wait...
Bmw 3.35D Touring Ederi Ne Kadardýr Sizce ? Alýp Evladiyelik Yapýp Binmek Gibi Bir Düþüncem Var Üzer mi Acaba Beni ?
RS3, hýzlanma ve motor sesinin verdiði þevk hariç tüm disiplinlerde Golf R ýn gerisinde kalan bir araç, marjinal olma çabasý yoksa ithalat þekli belirsiz arabaya 100 bin TL fazladan vermek bence aþýrý gereksiz.
hocam zaten o ses benzerleri arasýnda bir tek bunda var
hýzlanmada bunda
yol tutuþu aynen önden çekere daha yakýn kesinlikle hakkýný vermiyor quattronun (ayný eski s3'ler gibi)
ileride yüklediðinde hacimden dolayý 2 litreye göre bundan çok daha iyi sonuç alacaðýmda garanti (stage 2 max yaparým büyük turbo düþünmem)
ithalat belgelerini istedim görmek lazým aracý ama tanýyan bilen çýkmadý hiç ...
içime sinmezse de a45 v.b. düþüneceðim
Belgelerde ve tabii ki bütçede de sýkýntý yoksa tam 'tek' olmalýk araba. Varsýn çok da hakkýyla yürümesin...