-
Ahmet K's 1.4is hatchie!!
-
yaw sunlardan bıırıınıı bana satıın ya :(
-
Alıntı:
mechanıcer Nickli Üyeden Alıntı
yaw sunlardan bıırıınıı bana satıın ya :(
şimdilik olmaz :D
-
allahım bu ne güzellik yha.. Maşallah X41.. tü tü tü tü...Bundan bir tanede allahım bana versin yaa:D
-
Alıntı:
vteclove-R Nickli Üyeden Alıntı
allahım bu ne güzellik yha.. Maşallah X41.. tü tü tü tü...Bundan bir tanede allahım bana versin yaa:D
amin kardeşim allah daha ii lerini versin sana ;)
-
masallah ııkıııısıınede cok guzller herhangıı brıııı ıolabıılıır :)
-
maşalahı war ikisininde lacivert olan bi ara satılıktı galiba sahibindende ilan görmüştüm ama omu tam emin değilim...
-
En alttaki otopark çekimleri harici, yurtdışına bakmaya gerek yok. Ülkemizde böyle güzellikleri görmek güzel, kazasız belasız inş.
-
iki araçta çok şık maşallah :)
-
araç çok hoş kazsız belasız ama biraz daha basarsan daha ii durur gibime gelio:)
-
çok güzel başarılı olmuş hakkatten..
kazasız belasız kullanın.
biraz daha bassan jantlar dahada göstercek kendini ;)
-
kazasız belasız çok hoş arac
-
Alıntı:
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı
maşalahı war ikisininde lacivert olan bi ara satılıktı galiba sahibindende ilan görmüştüm ama omu tam emin değilim...
eywallah saol..ewt laciverti bi ara satalım dedik bir si vardı onu alcaktık ama sonra vazgeçtik.
-
99 modelin ön tamponu da olsa daha hoş durur gibi:)
Jantlar da çok hoş..maşallah
-
Alıntı:
-aykt- Nickli Üyeden Alıntı
En alttaki otopark çekimleri harici, yurtdışına bakmaya gerek yok. Ülkemizde böyle güzellikleri görmek güzel, kazasız belasız inş.
teşekkürler.otopark çekimleri bulanık oldu telefon çekimi ***** ;).
-
Alıntı:
B!Rtan Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel başarılı olmuş hakkatten..
kazasız belasız kullanın.
biraz daha bassan jantlar dahada göstercek kendini ;)
Alıntı:
umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı
araç çok hoş kazsız belasız ama biraz daha basarsan daha ii durur gibime gelio:)
saolun arkadaşlar...tein yay taktık ama 1.4 ün hafif olması nedeniyle bu kadar düştü.yaza doğru koni amortisör takınca sanırım daha ii bi görüntüye kavuşacak.
-
-
way ramazan teşekkür ederim kardeşim.bitti mi askerlik.
-
Alıntı:
Ahmet K Nickli Üyeden Alıntı
way ramazan teşekkür ederim kardeşim.bitti mi askerlik.
yok ahmetim da 66 gün var gün geçiriom anlıcan..yeni arabanda hayırlı olsun güle güle bin:-)