https://www.youtube.com/watch?v=iDIpqPLqbmo
Link: Atv'nin GTA 4 Şifrelerini Darbe Şifresi Sanması - YouTube
Printable View
Böyle bir gerizekalılık yok :)
Bence bılınclı olarak yapılan bırsey. Gta oynamayan erkek yoktur herhalde haber merkezınde hıcmı bırı gorüp hop demıcek bu işe. Reklam olabilir.
100 yılın komedisi :D ama adamlara hak vermek lazım. o kadar çok haber akıyor sadece sansürlenecek belli başlı şeyleri inceleyip haber detayını çok incelemeden yayınlamaları ihmal sayılmaz.
Troll olması için dua ettiğim, gerçek olduğunu gördüğümde o muhabir-kameramanla başlayarak o haberin yayınlanmasında emeği olan herkesi depoya indirir yük taşıtırım. Bu nasıl bir vizyonsuzluktur :) Yaptığınız haberin gerçekliğini sorgulamak çok mu zor?
Şifrelerde iyi denk gelmiş ama sağlık silah zırh helikopter :D Yorumlarda birisi "spiker hilelerin numarasını söyleseydi elinde keleş üstünde zırh belirecekti" yazmış baya güldüm :D
Kandırılmısız yersen :)
Özür dilediler bide dün o dahada vahim :D
Bir zamanlar Fatih Altaylı Zaman Gaztesi için "Kıçımı Silmem" demişti... Topa tutmuştu islamcı kesim adamı..
ATV AHaber ve türevleri içinde benzer bi şeyi ben rahatça söyleyebilirim, Onları izleyeceğime Mağaza camlarından Caddeyi izlerim, eminim daha tarafsız ve doğru bilgi edinirim gün hakkında ;)
Bu haberden 2 gün önceydi..
ATV ana haber spikeri ahkam kesiyordu.. Diyordu ki;
Sosyal medyada her gördüğünüz habere inanmayın. İnanıp da paylaşmayın. Doğruluğunu araştırın, güvenilir kaynaklardan aynı haberi bulmaya çalışın. Biz, önümüze gelen her haberi yayınlamıyoruz. Mutlaka doğruluğunu araştırıyoruz. Sosyal medya paylaşımlarında sorun yaşamamanız için sizlerin de gördüğü haberi araştırdıktan sonra paylaşmanız gerekir.
Bunu diyen adamlar 2 gün sonra GTA IV haberi yaptı.. Şaşmıyorum ama..
Dün de böyleydi bunlar, bugün de böyle.. Zerre değişmediler, değişmezler..
Rockstar bedavaya ulusal kanalda reklam yapmıs oldu :D
Rockstar Atv ' de reklam kasacaksa Tommy Vercetti'nin kemikleri sızlar yeminle