Sonax Torpido Temizleme Mendili Incelemesi (Parlak versiyon)
Geçenlerde soluğu yine Bauhaus'da alınca ve Sonax'ın bilimum ürünlerinin indirimde olduğunu da görünce bu ürün dahil birkaç ürün alıp cebime ufak bir delik daha açtım.
Aslında niyetim mat olanını almaktı ama acele edince yanlışlıkla parlak olanını almışım :D İç aksamdaki plastik parçaların parlak olmasını tercih etmiyorum çünkü özellikle dashboarda güneş ışınları temas ettiğinde çok fazla parlama olabiliyor.
Bu ürün 10'lu veya 25'li paketlerde satılıyor. 25'lisinin fiyatı uygun değildi o yüzden 10'lu paketi tercih ettim ve 11 TL kadar hafifledim.
Araç içindeki plastikler çok kirli değil ise araç içindeki tüm plastikleri 2 mendil ile temizleyip, parlatıp, koruyabilirsiniz. Aşırı kirli ve tozlu olanlarda mendil kullanmak mantıklı değil çünkü tüketim tavan yapıyor.
Temizleme ve parlatma özelliği kullanıcıyı üzmüyor yani kullanım esnasında niye bu ürüne para verip aldım demiyorsunuz. Ancak, mendili tek bir parça üzerinde ve birazda bastırarak kullanırsanız mendildeki ürünün neredeyse tamamını o parçaya tüketme durumu söz konusu olabileceği gibi o parçada haddinden fazla ürün birikebilir ve istenilen süreden daha geç kuruma gerçekleşir. O yüzden İngiliz'lerin dediği gibi less is more diyerek nazik davranıp yeteri kadar sürmeniz gerekiyor. Atladığınız yer var ise son kontrolde bakıp sadece o kısıma mendili sürmeniz yeterli olacaktır.
Videodan göreceğiniz üzere ürün oldukça etkili. Ben beğendim ama 20-30 TL verip şişe içinde olan likit ürünü tercih etmek daha ekonomik olacaktır. (Sırada zaten o ürünler var :) )
Sonax Plastic Care Wipes (Torpido Temizleme Mendili) - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=f3Cb371Gesk