Böyle bir konu varmı yokmu bilmiyorum
Ben takipteyim :)
Printable View
Böyle bir konu varmı yokmu bilmiyorum
Ben takipteyim :)
valla kimse paylaşmaz bunları sanmam , şahsen ben böyle ev alıp satıyorum kelepir buldugumu alırım :D
şu pert araba alış satışından,kırmızı bmw'den beri senin konuları mesajları takipteyim yiğit
+1 istanbul içi ev arsa araba düşsede bişiler bizde alsak
Düşük bütçeye uygun yatırımlık arsa ilanları veya şuralara baksan iyi olur diyeceğiniz şeyler varsa önerilere açığım :) yaz sonu için birşeyler alma isteğim var benimde
işimizin başında hayallerimizin peşindeyiz :) çok iyi bi konu olmuş takipteyim hızlı alsat yapılcak ekmek yedircek semtlerdeki herkes uyandı eskisi gibi düşmüyor anca eski daireyi alıp tamir yaparak satarsak üç beş bişi bırakıyor
Herkes bulduğunu alsın tabi ki. Ama ev bu yani, 30-40bin tllik araç değil. Bir iki tane alırsınız, elde boşta duran paranız olmaz, aslında alınsa iyi dediğiniz şeyleri paylaşırsınız, biri gider alır. Konu mantıklı. Ben takipteyim.
Lapseki-Biga arası arsa,tarla kovalayabilirsiniz.Yapılacak boğaz köprüsüyle birlikte fiyatlar yükselir.Şimdiden toplamaya başlayanlar var hatta:)
Beyler
Bir yakınımızın evini satılığa çıkarttık. Daha ilana koymadım
Beylikdüzü Adnan Kahveci bulvar üzerinde
210m2 4+1 3tuvalet 2 banyo 2 balkon 1yüklük... (dublex değil) açık kapalı otopark, çocuk parkı vs vs...
455bin tl fiyat yazmayı düşünüyoruz.
Bu çevrenin bildiğim kadarıyla 2tane 4+1 binasından birisi. Bir çok 4+1 yazılan yer aslında balkonun içeri alınması ile yapılan çakma 4+1ler :)
İçinde şuan valideler oturuyor. Devamda edebiliriz şubat yada haziran aylarına kadar, isterseniz çıkılabilirde...
Rezidans projesi yapan doğulu esnaf abilerimize ulaşın . İnşaat halindeyken sıcak parayı çok sevdikleri için uyguna düşürme olasılığı da yüksek oluyor orta vadede getirisi güzel :D
Ama kabasının bitmiş olmasına dikkat edelim sadece temel atılmış trilyonluk satış ofisi varsa onlarda genelde kredi patlatıyorlar :D
Ankara Dikmen Keklikpınarı'nda 7 bloklu 200 küsür daireli bir proje var. Muhit olarak orta halli bir yer diyebiliriz.
Daha hafriyat dahi başlamamışken, tanıtım ofisi dahi kurulmamışken görüşmeye gittim, uygunsa biraz sıkıntı çekip alacaktım.
4+1 140 metrekare, en az 2 sene sonra teslim, çok lüks olmayan dairelere 770000 TL'den başlıyor dedi. Üst katlarda düşünürseniz 900000 TL'ye çok güzel dairelerimiz var dedi.
Ben de peki sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen para... diyip hemen ayrıldım ordan :D Hala şoku atlatmaya çalışıyorum :D
şimdilerde kentsel dönüşüm alanlarından ucuz ev kapatmak zorlaştı gibi. yeni gelişen şehirlerden/ilçelerden yatırım yapmakta fayda var gibi.
2 sene evvel yalova da 160 binden satılan dublexler şimdi 350 oldu.
Bi emlakçı olarak tekirdağ çorlu bölgesinden arsa kovalamanızı öneririm ev işi büyük şehirlerde artık bitti kayaşehir de 18 bölge prim yapacak gibi görünüyor gerçi dairelerin çoğu el değiştirdi bile