TSÝ Turbo Problemi ve Secimi Hakkýnda Bilgi
Herkese iyi aksamlar,
golf 6 160lk manuel aracmla dn brake boost denerken arac gaz yemedi birden bende saga cektim ve sonrasnda asagda izliyeceginiz sorun ortaya ckt. Arac sanayiye aldgmda bir sc ve devir daimden olabilecegini yada turbonun yolunu kaybetme ihtimali oldugu sylendi ben turbo olarak dnsyordum ve aksamst gelen habere gre turboda problem olmus. Aracm 58 binde, ackcas ben bu arac srf ileride turbo byltp,dv,wg,dp , intake ve methanol ile motor icine girmeden mrlk binerim dncesiyle Manuel almstm.
Simdi bilgisi , tecrbesi grmlg duymuslugu olan abilerden kardelerden bir fikir almam lazm Ben bu araca turbo olarak ne takcam
K03 hybrid mi
K03 s mi yada k03s hybrid mi birde k03 ile k03s arasnda nasl bir fark var manifold uyarm
k04 m yada akla mantga uygun baka bir turbo
imdi hybrid turbolarda bozulma ihtimali yksekmis yanls bilmiyorsam bu konudada tecrbeleriniz oldukca nemli ve ben bu k03 ve k03s hybridlerden birini alrsam baska ne almam gerekecek stnde ki manifoldum v.s olurmu enjektr v.s ne gerekli.
Motor icine girmem imkansz, renciyim zaten turboyu taktktan sonra birden yazdgm specleri ykleyemem yazlm wg,dv ile idare ederim diye dnyorum.
Birde ben bu turbolar dzgn iscilik garantili nerden temin edebilirim.Herkesin Fikri benim icin cok nemli ilk defa basma byle bir i geliyor,retmen olduktan sonra yaparm diyordum ackcas ama ksmet bugneymis.Herkese simdiden cok teekkr ederim.
video 1471899343 - YouTube
buyrun video sorunun baska bireyden olma ihtimali gren varsa ltfen fikrini belirtsin tekrar sagolun.