benzin 2.85 mazot 2.58 dünya tersine dönüyor. bu gidişle önümüzdeki yaz yer değiştirmiş olurlar mı sizce. mazot talep görmeyecek mi benzin revaçta mı olacak? yorumları alalım....
Printable View
benzin 2.85 mazot 2.58 dünya tersine dönüyor. bu gidişle önümüzdeki yaz yer değiştirmiş olurlar mı sizce. mazot talep görmeyecek mi benzin revaçta mı olacak? yorumları alalım....
Hemen gidip fulleyeyim depoyu.İyiki dün almamışım :)
ben demin gittim beklettlr brzcık daa ucuzladı bkleyn az ddiler ne alakaysa nese ucuzdn kaptım :d
yok fiyat tabi öle belirlenmio da yani bu gidişle öleymiş gibi olcak gerçk yüzü farklı tabi
Akaryakıt fiyatlarındaki indirim furyası devam ediyor. İşte son rakamlar
http://www.haberturk.com/2008/11/26/kuturesim/pett2.jpg
Hem benzin hem de motorinde yüzde 2.4 ile yüzde 3.3 arasında değişen oranlarda indirim yapıldı. Benzinin litre fiyatı ortalama 2.92 YTL'den 2.85 YTL'ye gerilerken, kırsal motorinin fiyatı 2.67 YTL'den 2.58 YTL'ye, motorin fiyatı da 2.77 YTL'den 2.68 YTL'ye indi. Böylece akaryakıt fiyatları bir ay içerisinde beşinci kez indirilmiş oldu. Benzindeki toplam indirim yüzde 10'a yaklaştı.
bu gidişle mazot benzini geçecek gibi ama isterse lt 5ytl olsada mecbur alınacak veya rollere son verilecek.....
geç kaldın abi ilk senden beklerdim bu haberi yine :)
Geçen hafta yaşanan üç indirimin ardından akaryakıt pompa fiyatları bir kez daha düştü. Son 10 gündeki dördüncü indirimle birlikte pompa fiyatları 6 kuruş daha ucuzladı ve 1 litre 95 oktan kurşunsuz benzin 2,91 YTL'den satılmaya başlandı.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, geçen hafta yaptığı açıklamada, döviz kuruna bağlı olarak akaryakıttaki indirimin devam edeceğini açıklamıştı. Bu çerçevede sabah saatlerinde yapılan ayarlamayla 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, Haziran 2006 seviyesinin de altına indi.
Ben korkmaya başladım. :( Çok fena yerleştirecekler galiba :( Böyle gerinip gerinip koşarak gelicekler sanırım. :S
ne hale getirdiler milleti ya,indirim olunca korkar duruma geldik..
egtyı dusuruyolar fena basacaklar yakında....
Hayırdır insallah.. :D